Tiny Kloosterman

15 februari 2020 – Tiny Kloosterman

Vanmorgen diep geraakt door de overdenking met de muziek over Wijsheid….. wie is Wijsheid en ook nog wat is Wijsheid …In alles komen we steeds weer op Jezus uit ….. die Naam alleen staat boven elke naam.

Zo waren voor mij mijn darmen steeds vervelend aan het doenlieten niet los wat los gelaten moest worden met alle gevolgen vandien …. dat duurde nu al 3 dagen !!! Gelukkig in autoriteit gaan staan en wat een opluchting zeg!!!

Om 11 u vertrek naar Paul en zijn vrouw die samen een opvanghuis voor kinderen hebben We gingen eerst nog heerlijk lunchen in een wegrestaurant …. keuze volop en lekker !!

Bij Paul aangekomen stonden ze ons al buiten op te wachten … vertelden ons hoe het avontuur voor hun hier in 1998 al was begonnen en in 2001 definitief samen met zijn vrouw ….. als eerste met een hart voor kinderen….. en daarin in gehoorzaamheid op de roep van de Vader.

Dit is iets wat me hier steeds erg treft …..stap uit …. zie niet op de afstanden …ga en vertrouw Papa God is de Grote Voorzienaar Hij Wijst de juiste Weg.

Indrukwekkend wat daar voor de uithuis geplaatste kinderen tot stand is gekomen ….. niets heeft een second hand uitstraling nee zelfs Koninklijk …. we zijn immers allemaal Koninklijk Gemaakt en zelfs aangenomen als Zijn kinderen , Erfgenamen !!!!

Ook was er een heerlijk waterfestijn in het zwembad met de hoge rand ….klim er dan maar eens uit!! gelukkig lukte dit allemaal zelfs zonder trap

2 broertjes waren heerlijk aan het zwemmen en de jongste haalde voor het spel de bal ….waar we samen als kleine kinderen mee mochten spelen of het nu waterpolo of volleybal was … we deden het met elkaar en hebben met eigengemaakte spelregels heerlijk gelachen …. dus kwam er flink wat endorfine vrij Geweldig!!!!Het douchen mochten we erbij denken en aankleden in de grote kleedruimte …. van het jongens verblijf

Van daaruit gingen we naam Holambra. Dit is een van oorsprong Nederlands stadje met vele molens bloemen straatnamen ja Nederland heeft hier een grote invloed gehad Zelfs zodanig dat vandaar uit er vele ja zeer vele bloemen worden geteeld met de grootste export in Brazilië !!!Schitterend om te zien !!!

Ook smaakte de koffie erg goed bij Martin Holandesa In de avond was er een dienst in achterstands wijk waar we erg vriendelijk werden ontvangenOp de hoek bij de kerk mochten we samen in de kring biddenWant Quincy …. een van ons zou het blijde nieuws brengen !!!

Binnen gekomen….mochten we een heerlijke hug doorgeven of een vriendelijke groet !!! En stond er pittige Braziliaanse koffie voor ons klaar Verschillende kinderen keken naar mij daar ook zij graag gehugt willen worden en stelden zich in het keukentje aan mij voor zelfs na de dienst kwamen ze weer !!!

Het woord van Quincy was VERTROUWEN… met aan het eind een oproep voor gebed waar veel gebruik van werd gemaakt en wij als Hollanders de vrijheid kregen voor de mensen te mogen bidden. Heerlijk om zo Zijn Zegen door te mogen geven!!!!Zo speelde en zong Jael nog heerlijk onder eigen gitaarbegeleiding en met drumspel van de zangleider al met al was het een heerlijke gezalfde Gezegende dienst en kregen we allemaal nog een ijsje !!!!

Zo werd de thuis reis ingezet met de geweldige chaufeuze …! Echt !!!

Tegen 12u op onze thuisbasis aangekomen moe maar ZEER VOLDAAN

Hartelijke groeten allemaal en voor morgen weer een nieuwe blog met uitdaging.

Tiny