fbpx

In actie voor een afkickkliniek

Ondersteun de afkickkliniek

Bouw mee aan drie keukens!

Wil jij met ons meebouwen aan drie keukens met benodigdheden voor een afkickkliniek? 

De afgelopen week zijn we in contact gekomen met een christelijke centra voor verslaafden. Ze hebben allemaal de keuze gemaakt om af te kicken van hun verslaving. Dit doen ze door zich te vullen met de waarheden uit Gods Woord!

In de afkickkliniek zitten ruim 300 mensen die elke dag gevoed moeten worden. Niet alleen met Gods Woord, maar ook met eten. Elke dag wordt alleen voor de lunch al meer dan 35 kilo rijst en 25 kilo bonen gebruikt. Dit is een grote kostenpost die ze in geloof betalen, omdat er geen kerkgemeente of overheid achter hun staat met financiële steun.

De keuken waar het eten in wordt bereid is in zeer slechte staat. Ze hebben geen goede pannen, snijgereedschap en meer om dit nog lang vol te houden.

Help mee!

We willen graag samen met jou de afkickkliniek gaan ondersteunen door het opknappen van drie keukens en voorzieningen te plaatsen om het eten op een goede manier te kunnen bereiden.

Hiervoor is 15.000 euro nodig, wil jij meebouwen? Wordt deelgenoot en maak vandaag nog een donatie over! Wil je dit project structureel ondersteunen, dat kan! Registreer je als partner en jouw bijdrage gaat volledig naar dit project.

We zijn je enorm dankbaar voor je betrokkenheid bij de One in Him Foundation en we zien uit naar de drie nieuwe keukens met benodigdheden!

Johan en Brenda


Je kunt ook jouw gift overmaken via:

IBAN: NL22 RABO 0310 5932 71

t.n.v. ‘One In Him Foundation’

o.v.v.: Donatie afkickkliniek

De One in Him Foundation is een erkende ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Een ANBI is een door de Nederlandse belastingdienst aangemerkte organisatie, waaraan Nederlandse belastingplichtigen giften kunnen doen, die zij van hun belastingverplichting kunnen aftrekken.