Hallo lieve broeders en zusters,
Binnenkort vertrekken Johan en Brenda voor 2 weken naar Oeganda, waar we elke dag het Evangelie zullen delen tijdens openluchtcampagnes met duizenden mensen. Ook gaan we spreken in kerken en op leidersconferenties, gaan we naar een gevangenis en gaan we een project voor verslaafden en prostituees bezoeken.

De gehele crusade is gesponsord door de One in Him Foundation. Wij hebben dit gedaan in geloof maar ook in gehoorzaamheid aan God. Dankzij giften en partners is dit mogelijk gemaakt, maar we zijn er nog niet!

Armoede
Oeganda is een zeer arm land; bijna 40% leeft ver onder de armoedegrens. Heel veel Oegandezen hebben geen eigen Bijbel omdat ze deze gewoon niet kunnen betalen. Stel je eens voor: Je hebt een ontmoeting gehad met Jezus en nu wil je Hem leren kennen om Wie Hij echt is, maar je hebt geen geld om een Bijbel te kopen! De meeste mensen die in de kerk komen hebben niet eens een Bijbel! Dat kan niet zo zijn broeders en zusters!

Het Woord van God is onmisbaar in ons leven!

Een Lugandese Bijbel kost ongeveer 5 euro. Wij vragen jullie om een of meerdere Bijbels te zaaien in het leven van een broeder of zuster in Oeganda! Er zijn er duizenden nodig, dus doe alsjeblieft wat je kunt!
Hetzelfde Woord dat jouw leven heeft getransformeerd is ook voor hen en jij kunt hen daarmee helpen!

Gift
Wij schenken alvast de eerste 200 Bijbels, help jij mee om er 2000 van te maken? Je kunt je gift eenvoudig overmaken via onderstaand donatie formulier. Selecteer bij ‘project’ Bijbels voor Oeganda.

Moge de Heere geven overeenkomstig alle verlangens van je hart! Psalm 20:5

In Hem verbonden,
Johan en Brenda

 

Vijf euro voor een Lugandese Bijbel, help jij ons mee? Selecteer dan even bij project  Bijbels voor Oeganda.

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Project*

Bericht

Bedrag *