Personal Blogs by Johan and Brenda

Vrijmoedigheid

Vrijmoedigheid is een ding. Hoe makkelijk is het gezegd om vrijmoedig te zijn naar anderen en al helemaal om tot God te gaan. Met heel je hart naar Hem toe gaan. Het klinkt zo mooi. Complete overgave wie wil dat nou niet?Maar hoe doe je dat? Wat betekend het? Wat houd mij soms tegen om mezelf compleet …

Lees meer

Gepubliceerd op: 18 Nov 2020

Zoals ik ben

‘Want ben ik nu bezig mensen te overtuigen, of God? Of probeer ik mensen te behagen? Als ik immers nog mensen behaagde, zou ik geen dienstknecht van Christus zijn.’‭‭Galaten‬ ‭1:10‬ ‭HSV‬‬Vanmorgen sloeg in mijn bijbel open en las ik deze tekst. Deze tekst zette mij aan het denken.Wat ben ik aan het doen? Wie ben ik …

Lees meer

Gepubliceerd op: 10 Sep 2020

Vanaf de 1ste dag

Wat heeft God allemaal in petto?God heeft ons een prachtige roeping gegeven in Brazilië. De roep op het leven van mijn man is zo duidelijk, en hij loopt daar ook zo vrijmoedig in rond. En dan ben ik zo gelukkig dat ik getuige mag zijn van wat God allemaal door zijn leven heen doet. Hij …

Lees meer

Gepubliceerd op: 10 Aug 2020

Boldness

Boldness is a tricky thing. It is such an easy thing to tell someone to be bold towards other human beings, let alone towards God. To go to Him with all your heart. It sounds so good. Complete surrender, who does not want that?But how do you go about it? What does it mean? What is stopping me from completely giving …