Geschreven door Sandra

Geschreven door Sandra

20 januari, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Altijd Goed Genoeg

De dag van vertrek naar Brazilië breekt aan! In alle vroegte vertrek ik met sneeuw vanuit Nijmegen. Ik mag meerijden met Jolanda en haar man en we komen mooi op tijd aan op Schiphol. Langzaam druppelt iedereen binnen. Eenmaal compleet is er ook direct die eenheid. Ik vind dat zo bijzonder dat je direct de verbondenheid voelt met elkaar in Christus. Het is Hij die ons bindt en met ons meegaat.

Voor vertrek was er voor mij persoonlijk veel strijd en zaken die voor mij onmogelijk leken. Maar als snel kreeg ik een diepgaand gesprek met Eelke die in een soortgelijke situatie had meegemaakt. God liet zien dat wat ik dacht dat onmogelijk was, misschien toch mogelijk is. Datgene waar ik maanden lang mee worstelde, bleek opeens een stuk minder uitzichtloos! De wachttijd vloog voorbij terwijl we praatte en gingen samen in gebed.

De lol zat er ook direct in met de groep en het voelde gelijk heel vertrouwd. Eenmaal geland werden we hartelijk ontvangen door Johan en Brenda en na een heerlijke maaltijd in een geweldig restaurant, gingen we bij aankomst in het missiehuis lekker slapen.

De volgende morgen startte we de dag met aanbidding en deelde Allart een hele mooie overdenking wat aansloot op datgene wat voor mij strijd was geweest;

1 Johannes 4: 15-16 Je bent goed genoeg en Gods liefde voor jou zal nooit minder worden. Als jij in Hem blijft, blijft Hij in jou. Je mag fouten maken, maar je hoeft Zijn liefde niet te verdienen!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.