Geschreven door Jaap

Geschreven door Jaap

16 februari, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

De hoogste tijd

Als lid van het bestuur werd het voor mij hoog tijd het project in Brazilië te bezoeken. Vandaag is het eindelijk zo ver. Na een nachtvlucht vanaf Aruba (waar ik mijn broer, schoonzus en kids bezocht heb) kwam ik aan in Brazilië waarna Brenda mij op kwam halen op het vliegveld.

Omdat ik op doorreis was kon ik niet samen met de rest van de missiegroep vliegen dus deze kennismakings vlucht heb ik gemist. Samen met Brenda hebben we de winkel geplunderd om te zorgen dat er een etensvoorraad is voor de eerste dagen. Daarna kon ik het project voor het eerste met eigen ogen zien.

Natuurlijk hadden we al foto’s en verhalen gehoord door de jaren heen maar om er dan eindelijk te zijn was heel tof. Het is erg mooi geworden en de natuur is schitterend. Wat een bak werk en organisatie is dit geweest zeg. Respect.  Aan het einde van de middag zijn we richting het vliegveld gegaan om de groep op te halen. Samen hebben we op de terugweg heerlijk buiten de deur gegeten.

Na een kleine rondleiding op het project gingen we richting bed. Gaaf om met zo’n groep te zien wat God in  petto heeft voor ons deze tijd samen.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.