Geschreven door Sonja en Jorrit

Geschreven door Sonja en Jorrit

22 maart, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Diep geraakt

Na een prachtige rit door de rimboe kwamen we aan op een schitterende locatie in de natuur. Hier bevinden een afkickkliniek voor mannen en een voor vrouwen. 

Vrouwenkliniek door Sonja:
Bij binnenkomst bij de vrouwenkliniek kregen we een stevige knuffel van de vrouwen. De getuigenissen die door de vrouwen gedeeld werden waren zo herkenbaar. Juist omdat ik op veel manieren verslaving heb gezien. 

Een vrouw vertelde over haar struggles rondom de harddrugs verslaving. Ze is aantal maanden geleden tot bekeren gekomen, heeft Jezus aangenomen en heeft zich laten dopen. Ze heeft toen de onvoorwaardelijke liefde van God gevoeld die haar vrij zette. Het raakte me dat ze vertelde zich binnen de kliniek geaccepteerd te voelen. Ze voelt zich geaccepteerd en heeft vriendinnen gemaakt. Met tranen in haar ogen bedankte ze ons omdat ze nu ook weer de aanwezigheid van God mocht ervaren en zijn onvoorwaardelijke liefde.

Naast dat de kliniek verslavingszorg biedt, wordt ook het evangelie gedeeld. Wat een gaaf concept. Dit ga ik meenemen voor de rest van mijn leven en bidden hoe ik hierin kan wandelen als kind van God. Zaaien, zaaien, zaaien.

Mannen kliniek door Jorrit:
Het ontvangst dat we daar ontvingen was hartverwarmend! Iedereen is zo blij je te zien! Heel bijzonder. De locatie was echt heel rustgevend en er was een hele gemoedelijke sfeer. 

Na een rondleiding gingen we naar de kerkzaal. De worship was geweldig! Daar mochten Steluta en ikzelf onderwijs geven. Het is spannend om voor het eerst voor een grote groep te spreken. Maar door het ongekende enthousiasme van de mensen was het vooral genieten! 

Steluta was na me aan de beurt en deze powervrouw van God werd enorm aangevuurd door Gods Geest. Ze sprak vurig en deelde een prachtige getuigenis! Halleluja! Ook mocht ik mijn getuigenis vertellen. Op de oproep om Jezus aan te nemen gaven elf mensen hun leven aan Jezus! Ook werden zieken genezen in Jezus naam. 

Avonddienst
In de avond gingen we naar een kerk waar ook de mensen waren die we in de klinieken hebben ontmoet. We voerden een dramastuk op over gebondenheid door satan en vrijheid in JEZUS. 

Jacco mocht het woord delen over de liefde van Jezus, ook als je met afwijzing of eenzaamheid te maken hebt. Jezus geneest en hersteld! 

Opnieuw een schitterende ervaring en geweldig om zo licht en hoop te brengen bij deze mensen! Wat een dankbaarheid!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.