Geschreven door Leanne en Kevin

Geschreven door Leanne en Kevin

21 februari, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

God van wonderen

God is goooodd all the time, all the time God is gooddd! Wauw wat een heerlijke dag. Vandaag is de groep weer opgesplitst en zijn we naar 2 verschillende afkickklinieken geweest. 

Ons deel van de groep was bij een kliniek waar ze 5 jaar geleden waren gestart met 12 man in een huis in de favela’s en zijn nu, 5 Jaar later op een andere plek door God gegeven nog steeds bezig met verbouwen. Er wonen zo’n 25 mannen op dit moment en wij hadden de eer om met deze ongelooflijk mooie mensen de aanbidding in te gaan. We mochten onze getuigenissen delen en hen bemoedigen in alles wat ze deden. Zo intens mooi hoe echt deze mensen zijn en hoe je ziet hoe ongelooflijk dicht bij God in die kliniek was!

Nadat we elkaar bemoedigd hadden werden er 6 mannen vervuld met de Heilige Geest en baden we voor zieken. Tussen alle mensen door kwam de dochter van de vertaler naar me toe, pakte mijn hand en trok me tussen de mensen door naar een man die last had van zijn rug. Ik mocht mijn hand op zijn rug leggen en sprak genezing over hem uit in de naam van Jezus. Meteen daarna draaide hij om en verscheen er een enorme lach op zijn gezicht. Hij draaide en boog zijn rug en vertelde me over enthousiast dat de pijn helemaal weg was! Hallelujah 🙌🏻

Ook kwam er een man naar voren met een uitgegroeide elleboog, Karsten, een van onze missietrippers, bad voor hem en voelde de bult letterlijk verdwijnen 😶Zo krachtig en zo bemoedigend om dit mee te mogen maken, thank you Lord ❤️ Wow, Wat was dit geweldig! Vandaag zijn we naar een afkickkliniek gegaan waar 25 mannen zitten die kampen met alcohol en/of drugs problemen. Ze worden hier onderwezen in het Woord van God en worden zo vrij gezet van hun verslaving en klaargestoomd om weer terug te gaan in de maatschappij met hoop voor de toekomst. Mannen vinden hun hier hun broeders en hoop. 

Ik had de eer om ook een deel van mijn leven met hun te delen. Hoe Jezus mij heeft gered van depressie door zijn liefde aan mij te tonen. Maar ook hoe ik nog altijd moeite heb en iedere keer weer om hulp moet vragen aan God. Om mijn geloof weer te sterken en me weer hoop te geven. 

De mannen waren zelf heel vrijmoedig om hun verhaal te delen en ik had een echte klik met ze. Het zijn gewoon jongens die moeite hebben met hun leven net als ik. We mochten daarna bidden voor genezing en heling in hun leven. Iedereen genas door de kracht van Jezus. Wauw! God doet nog steeds wonderen!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.