Geschreven door Karsten

Geschreven door Karsten

17 februari, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Honger naar meer

Kort geslapen maar wel goed uitgerust, het is nog even wennen aan iedereen zijn gesnurkt en de warmte. Op tijd uit bed om de dag te beginnen met God in gebed. Dankbaar voor de prachtige plek waar we mogen verblijven, midden in de natuur en genieten van alle vogeltjes en dieren die ik om mij heen hoor.

Snel een frisse duik in het zwembad voor we de dag starten met worship. Ik merk dat ik nog even mijn draai moet vinden en wat moeite heb om mij direct te focussen op God. Allemaal nieuwe indrukken en moet denk ik wel wat moet wennen nog aan de groep.

Na de worship hebben we eerst overdenking verzorgt door Wilma over Gods stem verstaan. Daarna schuiven we meteen door aan het ontbijt, allemaal lekkere dingen. Ik heb in tijden niet zo lekker en uitgebreid ontbeten. Tijdens het ontbijt komen er al fijne gesprekken op gang en voelt het al gauw dat we een fijne klik opbouwen met elkaar.

Na het ontbijt hebben we even de tijd voor ons zelf, ik pak mijn bijbel en ga lekker aan het zwembad in de zon liggen. Heerlijk aan het genieten maar ben al gauw zo rood als een kreeft. Het zonnetje is lekker fel hier. Na een uurtje komen wij weer samen en krijgen hierbij een stukje les + bijbelstudie van Hennie.

Onze identiteit in Christus, hele duidelijke en fijne stof en allemaal waarheid wat de bijbel over ons zegt wie wij zijn in hem. En alles wat we door de zegen hebben ontvangen, en gewoon in bezit mogen nemen. Wij zijn Konings kinderen. Ondanks dat deze dingen niet algeheel nieuw voor me zijn maakt het mij hongerig naar zoveel meer.

Na deze les doken we met een aantal van de groep het zwembad in en hebben ons prima vermaakt met een volleybal.

Aansluitend hierop kregen we een rondleiding van Johan over het terrein, hierbij vertelde Johan wat God allemaal tot stand heeft kan brengen. Wanneer je gaat wandelen in Zijn roeping op jouw leven, en hierbij mochten we allemaal een levende getuige zijn van wat een wonder God hier alleen al tot stand heeft gebracht.

Vervolgens gingen we verder met een studie over dat God wil genezen en dat Hij dit doet door ons heen. Wanneer wij gaan staan in de beloften en autoriteit die Hij zegt in Zijn woord.

Na de theorie zijn wij buiten gaan oefenen op elkaar, los van dat er eigenlijk geen genezing hoefde plaats te vinden, werden sommige meteen al vrijgezet van bepaalde angsten of religie die hun nog vasthield. Ik keek er al meteen naar uit om morgen en de rest van de week dit in praktijk te mogen brengen.

Hierna hebben wij heerlijk gegeten samen. Je merkt ondanks dat je elkaar pas net kent deze groep al een hechte band begint te vormen. Hongerig naar meer van Gods waarheid meer van Zijn liefde. Het woord gaat zoveel dieper als dat ik er eigenlijk heel lang over heb dacht.

Om de dag af te sluiten ben ik nog even gaan sporten om mijn hoofd leeg maken wat ik graag doe samen met een groepsgenoot. En alvast verlangend naar wat morgen zal gaan brengen.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.