Geschreven door Leona

Geschreven door Leona

26 januari, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Jouw getuigenis is Zijn wil

Na een ochtend overspoelt te zijn met liefde en woorden van bemoedigingen over elkaar, hadden we even stille tijd. Hierin liet God echt weten dat Hij zich ontfermt over Zijn hele schepping, Hij geeft voedsel op de juiste tijd en heel Zijn schepping blijft Hij trouw.

Dit brandde zo hevig in mijn hart. God gaf me de openbaring dat niet ons oog op die ene persoon valt, maar het juist Zijn oog is door ons heen! Hij is een steun voor allen die gebukt gaan in het leven.

Na de stille tijd zijn we met z’n allen naar de mannen en vrouwen kliniek gegaan. De mannen naar de mannen, en de vrouwen naar de vrouwen. Bij de mannen deelden Roel en Johan hun getuigenissen, daarna werd er voor alle mannen gebeden. Bij de vrouwen deelde Zina een prachtig woord over de onvoorwaardelijke liefde van de Vader, en Naomi over dat genezing God’s perfecte wil is. Ook de vrouwen daar hebben hun getuigenis gedeeld. Woorden schieten tekort om te omschrijven hoe krachtig en moedig deze vrouwen zijn. Een getuigde dat het vandaag haar 1e dag van opname was. Ze had al zoveel verslavingen overwonnen waaronder de crack, ze koos voor haar kind en wilde genezen van de verslaving van alcohol en sigaretten.

De ander getuigde dat ze verslavingsvrij is en over enkele weken mag vertrekken. Ze vertelde dat ze haar broodjes zaak zou openen genaamd ‘Shekinah’ oftewel God’s glorie. Ze wilde er geen alcohol verkopen en zo de verslavingen/verleidingen beperken. Het mooie hiervan was dat ondanks de situaties waar ze in zaten, ze in hun hart wisten dat God er altijd was en er niets is wat de leegte in hen kon vervullen. 

Aan het einde van de getuigenissen mochten we voor hen bidden. De een na het ander werd bevrijd, geraakt of ervaarde de rust / verlichting van God’s aanwezigheid. Daarna mochten we ze zegenen met nieuwe schoenen, zowel de mannen als vrouwen. Halleluja wat een machtige God. Na deze geweldige middag liet God zien dat dát de kracht van de getuigenis is. We hoeven helemaal niet moeilijk na te denken over wat we voor God’s Koninkrijk moeten doen, we hoeven alleen maar vrijmoedig te getuigen over waar God ons vandaan heeft gehaald. Op die manier laten we écht God’s licht zien door ons heen. Vervolgens hebben we heerlijk gegeten met z’n allen en de avond afgesloten in fellowship, waarbij wij ook hieruit de wijsheid hebben ontvangen dat eenieder die wandelt met de Heer, van tijd tot tijd vernieuwd wordt door het vernieuwen van ons denken

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.