Geschreven door Joris

Geschreven door Joris

19 maart, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Liefde en genezing

Wat mooi om vanochtend te kunnen beginnen met aanbidding in de buitenlucht. God groot maken in de prachtige natuur hier onder een strakblauwe hemel; genieten!

Voor het ontbijt gaf een van ons een overdenking vanuit 1 Joh. 4 over de geweldige waarheid van Gods onvoorwaardelijke liefde voor ieder mens.

Aan het begin van de middag vertrokken we met gezonde spanning en vol verwachting naar een gevaarlijke sloppenwijk in Sao Paulo om daar een kerkdienst bij te wonen. Tijdens de rit van ca. 2 uur maakten we nog een uitgebreide lunchstop en rond 17u kwamen we veilig aan bij de kerk. 

We mochten genieten van de passie en het temperament in zang en gebed van onze Braziliaanse broeders en zusters, zo mooi om echte eenheid met elkaar te ervaren. Na enkele getuigenissen van iemand uit onze groep, en ook van Brenda, hoe ze op bijzondere manier door Gods liefde en genade uit de duisternis in het licht zijn gekomen, en hierdoor compleet vernieuwd zijn, bracht Johan een kort en krachtig Evangeliewoord. 

Er kwamen mensen naar voren die hun hart aan Jezus gaven, en we mochten in kleine groepjes bidden voor bevrijding en genezing voor wie dat wilde. 

Bijzonder om dit zelf te doen en te zien hoe dit in enkele gevallen ook meteen zichtbaar werd! Aan God alle eer! Uit liefde voor jou en mij gaf Hij het meest kostbare wat Hij had; Zijn eigen zoon Jezus, en door Zijn striemen is ons genezing geworden (Jes. 53: 4-5)

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.