Geschreven door Jacco

Geschreven door Jacco

26 maart, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Liefde uitdelen

Vandaag stond de campagne gepland, waardoor we om 7.30 uur in de bus moesten zitten. We vertrokken naar een afkickkliniek waar op een groot braakliggend stuk terrein een podium was opgesteld.

We mochten de kinderen blij maken met stickers en ik mocht de nagels lakken bij de meisjes. Ook het schminken ging me boven verwachting goed af. We mochten na de aanbidding nog eenmaal alles geven in ons dramastuk.

Johan hield daarna een vurige preek en diverse mensen gaven hun leven aan Jezus, zeven mensen werden gedoopt. Voor veel mensen mochten we bidden, waar we ook weer mensen genezen weg mochten zien gaan. Dank u, Jezus!

De 1.000 voedselpakketten werden verdeeld onder de mensen. Vooral Bolivianen, omdat deze in een nabijgelegen sloppenwijk bij elkaar wonen. Wat gaaf dat we zoveel mochten uitdelen. Dank ook aan degenen die hiervoor geld heeft gedoneerd!

Het was een enorm warme dag. Nadat de mensen met een voedselpakket onder de arm vertrokken, vertrokken wij kort daarna ook; heerlijk om weer even in de airco te zitten.

Met een tussenstop in een fantastisch buffetrestaurant waar voor ieder wat wils was, hebben we de avond gezellig met elkaar doorgebracht. Na de evaluatie van hoe we de afgelopen dagen ervaren hebben, hebben we tot laat Undercover gespeeld.

Wat een top dag weer!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.