Geschreven door Zina

Geschreven door Zina

25 januari, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Vervuld met Zijn liefde

Wat een dag hebben wij gehad vandaag. Vanochtend na de aanbidding en onze stille tijd met God, stapten we ons busje in, ready om naar de afkickklinieken te gaan. De groep zou opgedeeld worden, waarbij een deel naar de vrouwenkliniek zou gaan en een deel naar de mannen kliniek. Zelf ben ik naar de mannen kliniek geweest, waar we een kleine kerkdienst hadden waar ik mijn getuigenis mocht delen. Ik merkte dat ik best zenuwachtig was, iets waar ik normaal eigenlijk nooit last van heb.

Voordat ik mijn getuigenis mocht delen, gingen we God aanbidden en bad ik voor rust. Ik wilde dat mijn getuigenis geen opgeschreven verhaal zou zijn, maar dat het vanuit mijn hart kwam en dat kwam het ook! De mannen waren erg geraakt door onze verhalen en we gingen met ze in gesprek. Het mooie was dat dezelfde mannen die we hier hadden gezien en gesproken, in de avond naar dezelfde kerkdienst zouden gaan. Na een heerlijke burger gegeten te hebben, gingen we naar deze kerk en merkte je het enthousiasme bij deze mensen. Wat waren ze blij om ons weer te zien en wij ook om hun te zien! Wauw.. wat een liefde en bewogenheid voel ik voor de mensen hier.

De dienst begon en we hebben God groot gemaakt met de muziek en aanbidding. Het bijzondere is dat wij ondanks de taalbarrière alsnog diep geraakt werden. De Heilige Geest was aanwezig en raakte onze harten aan. Ik werd helemaal vervuld met Zijn liefde en was in mijn eigen woorden aan het zingen en God aan het prijzen. Na de krachtige preek van een van ons, mochten we met het hele team voor de mensen bidden. Genezing, bevrijding en vervulling van de Heilige Geest. Wauw, wat hebben we mooie dingen gezien!

Na afloop werden we bedankt door de mensen daar en werd er heel wat geknuffeld. Ik kan God alleen maar danken voor Zijn goedheid en genade. Alle eer aan God, of beter; Toda glória a Deus!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.