Geschreven door Wionie

Geschreven door Wionie

24 maart, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Vol bewondering

Ook vandaag zijn we begonnen met aanbidding en een overdenking van Anouck. Wat een overweldigende boodschap vol kracht en liefde voor God! De openbaringen die ik kreeg, neem ik mee naar huis.

Na het ontbijt maakten we ons klaar voor een heerlijk dagje vrij. We gingen naar de watervallen in de bergen. Fantastisch om te zien! Brazilië wordt de vingerafdruk van God genoemd. Wat een natuur! Wat een schepping.
Het afgelopen jaar kon ik echt verlangen naar bergen, een waterval, het gevoel van bewondering voor de grootsheid van wat God gemaakt heeft. Nou, dat gevoel was er vandaag zeker. Met mijn voetjes in het water, omhoogkijkend naar de waterval. Het gaf me ruimte in mijn hoofd. Het zeker weten dat de laatste dagen enorm krachtig gaan worden. God gaat grote dingen doen, en we mogen rusten bij Hem. Hij gaat het doen. Hij gaat het laten zien.

Het was een superleuke gezellige dag. We leren elkaar steeds beter kennen en ik ben dankbaar voor de fijne gesprekken die we hebben mogen voeren. Iedereen is zo verschillend, en juist daardoor leren we ontzettend van elkaar.

Avonds hebben we de dag afgesloten met het spelletje Undercover. Wat hebben we gelachen! Op naar de komende dagen.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.