/Crusade IDE
Crusade IDE2018-05-18T12:11:50+00:00

Crusade IDE!

Op 23 oktober 2018 trekt de One in Him Foundation met een Crusade door Sao Paulo, Brazilië met de naam IDE! wat betekent GA!

Er is een enorme geestelijke honger in dit overwegend katholieke land. Daarom willen we Gods liefde handen en voeten geven in woord en daad vanuit Markus 16:15 – “Ga heen in heel de wereld en predik het Evangelie aan alle schepselen.”

Sprekers
Sprekers als Evangelist Johan Toet, Evangelist Jaap Dieleman en Profetisch aanbidder Abraham Laisina zullen gezamenlijk de boodschap van Gods liefde en genade brengen in diverse gemeentes.  Hierbij zullen ze ondersteund worden door aanbiddingsband de Firezoneband Steenwijk.

Wat gaan we doen
In diverse gemeentes zullen we onze One Basics training geven in de vorm van korte teachings over wie jij bent in Christus en hoe jij in autoriteit kunt uitstappen in o.a. gebed voor genezing en bevrijding. Daarna gaan we samen met de mensen van die gemeente de straat op om te vertellen over Jezus, te bidden voor mensen en hen uit te nodigen voor de avonddienst.

In de avond is er profetische aanbidding met Abraham Laisina en de Firezoneband en spreekt  Evangelist Johan Toet of Evangelist Jaap Dieleman.

We verwachten grote wonderen en tekenen en transformatie in het leven van iedereen die hier aan meedoet!

Naast de bezoeken aan de gemeentes gaan we ook naar de sloppenwijk in Sao Paulo om voedselpakketten uit te delen. We bezoeken afkickklinieken en honderden daklozen die we eten en liefde brengen.  Er zijn groepstrainingen en overdenkingen en persoonlijke verdiepingsgesprekken en natuurlijk ook een heerlijk dagje uit.

Er is plek voor jou om dit geweldige avontuur mee te maken!

Graag ontvangen wij ook giften om deze Crusade mogelijk te maken. Je kunt een eenmalige gift overmaken. Ook kun je partner worden door ons maandelijks financieel te ondersteunen. Onze stichting heeft de ANBI status.

Ook vragen we uw gebed in alles wat we ondernemen voor Zijn Koninkrijk.

Uw geestelijke steun is ons zeer dierbaar!

IK DONEER!

Als je uit je comfortzone wilt stappen of op zoek bent naar je bestemming is dit jouw kans. Je kunt de One In Him Foundation en haar team ondersteunen door met hen Gods liefde uit te delen bij deze geweldige Crusade.

Ben je dienstbaar en jong van geest, dan mag je dit gewoon niet missen!

NB. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

IK WIL MEE!

Ook mij spreekt de visie van de stichting om mensen te discipelen erg aan. Daarom wil ik mij graag aanmelden voor de Crusade IDE! Maar ik wil wel eerst de voorwaarden bekijken!

Ik wil graag mee met de Crusade IDE en meld mij aan!