One In Him Foundation

One In Him Foundation

15 mei, 2024

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Elijah Oyelade komt naar Nederland en jij kunt er gratis bij zijn

Op 21 en 22 juni staat Elijah Oyelade in de Schuilplaats in Ede op het One Event van de One in Him Foundation. Wie bekend is met Elijah’s worship weet dat je ervan bent verzekerd dat God groot gemaakt zal worden met lofzang en aanbidding. Tijdens het evenement zal Johan Toet ook een woord delen. De tickets zijn gratis en te bestellen via oneinhimfoundation.com.

Over Elijah Oyelade
Elijah Oyelade, geboren op 17 september 1972 in Nigeria, is gedreven door een diep verlangen om de waarheid van Gods manifestatie te zien zoals het was in de dagen van de Bijbel. Hij gelooft in het ontketenen van Gods transformerende kracht door middel van prediking en zang. Hij is een worship leader, prediker, onderwijzer, songwriter en evangelist. Zijn ministry onderscheidt zich door de veelvuldige uitstorting van Gods aanwezigheid, wat zich uit in vernieuwing van de geest, genezing van de zieken en het bevrijden van de onderdrukten. 

Iedereen is uitgenodigd voor het One Event
Het One Event is voor iedereen toegankelijk. Daarom wordt het aangemoedigd om vrienden, familie en kennissen mee te nemen naar het evenement.

Meer informatie over het evenement
Het evenement wordt op 21 en 22 juni gehouden in De Schuilplaats in Ede. 

Programma
18:30 uur – deuren open
19:00 uur – start One Event
geen specifieke eindtijd

De avond zal beginnen met worship, waarna er een woord gedeeld zal worden. Na het woord is er altijd ruimte voor dopen en gebed. En zoals altijd is er na afloop een lekkere snack te krijgen.

Tickets
Tickets voor het concert met Elijah Oyelade zijn gratis en kan je hier verkrijgen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij. Vooraf registreren is verplicht.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.