One Event

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Over dit event

We hebben weer een avond georganiseerd met worship en een woord van Johan Toet. Dit keer wordt de worship verzorgd door niemand minder dan Elijah Oleyade!

We trappen de avond af met worship en praise en verhogen Gods wonderbaarlijke Naam. Daarna zal Johan een woord delen. Bij iedere dienst is de gelegenheid om je te laten dopen en gebed te ontvangen voor genezing en bevrijding.

God doet altijd wonderlijke en machtige dingen tijdens de One Events en dat zal dit keer niet anders zijn.

Ben jij erbij op 22 juni?

Neem gelijk je vrienden en familie mee!

Translation

  • English translation availablePlay Video

Details

Programma
18:30 uur – deuren open
19:00 uur – start One Event

Let op!

Tijdens dit evenement scannen we je ticket bij binnenkomst. Zorg er dus voor dat je ‘m bij de hand hebt op je mobiel of als geprinte versie.

Over Elijah Oyelade
Elijah Oyelade, geboren op 17 september 1972, is gedreven door een diep verlangen om de waarheid van Gods manifestatie te zien zoals het was in de dagen van de Bijbel. Hij gelooft in het ontketen van Gods transformerende kracht door middel van prediking en zang. Hij is een worship leader, prediker, onderwijzer, songwriter en evangelist. Zijn ministry onderscheidt zich door de veelvuldige uitstorting van Gods aanwezigheid, wat zich uit in vernieuwing van de geest, genezing van de zieken en het bevrijden van de onderdrukten.

Algemene voorwaarden
Bekijk de algemene voorwaarden voor dit event

Reserveer tickets

Routebeschrijving

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.