Geschreven door Stephanie

Geschreven door Stephanie

26 december, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

One Mission start op Schiphol

We moesten als team eerst op zondag, 1e kerstdag een PCR test doen, anders zouden we het land niet binnen komen. Eén van onze teamleden ontmoette daar ineens al een van de stewardessen in Tilburg. Deze stewardess vertelde dat ze de volgende dag ook zou vliegen naar Brazilië.

Maandagochtend vroeg vanaf 4u zijn we met ons team uit Vlissingen vertrokken richting Schiphol. We kwamen tijdens de vlucht deze stewardess tegen in het vliegtuig. Al snel kwamen we erachter dat God iets specifieks wilde doen bij deze vrouw. We mochten een hangertje aan haar geven met een mooie Bijbeltekst erop en een bemoedigingskaartje. Ook mochten we woorden van leven uitspreken over haar, en over haar profeteren en er werd ook een beeld doorgegeven. Deze vrouw werd zo diep geraakt en ze moest huilen. Ze was ons zo dankbaar dat ze een paar KLM pennen aan ons gaf. Even later kwam ze ons allen bedanken en had ze een kaart voor ons geschreven. Ons hart was verheugd door wat Jezus deed door ons heen. Aan Hem de eer!!! Deze missiereis begon dus al in het vliegtuig 🙂

In de avond zijn we goed aangekomen in Sao Paulo. We zijn hartelijk ontvangen door Johan & Brenda. En werden mee uit eten genomen. Tot zover het verslag van onze eerste dag missiereis. Willen jullie meebidden voor ons allen?

Gods diepe Shalom over jullie allen!!!!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.