fbpx
Evangelisatie campagnes over heel de wereld

Getuigenis Johan Toet

Ik schreeuwde: 'God, vergeef me!

Getuigenis Johan Toet

Johan groeit op in een achterstandswijk waar criminaliteit aan de orde van de dag is. Al snel is Johan de gevierde jongen. Hij heeft het talent om geld te verdienen over de rug van een ander. Dit doet hij jarenlang en van tijd tot tijd wordt hij gepakt.

Maar “een paar jaar zitten met een miljoen op de bank is niet zo erg” aldus de ‘oude’ Johan. Op een avond echter ziet hij letterlijk Gods licht in zijn cel. Het moment overweldigt hem.

Johan: ‘Ik dacht: wat gebeurt er? God komt naar mij toe, de grootste kakkerlak en pisvlek?! Zo dacht ik dat echt. Ik kon niet bevatten dat iets wat zo mooi en goed is bij mij kwam. En dat brak me. Ik schreeuwde keihard: God vergeef me!