Het is zover!

Al vanaf het moment dat Johan Toet tot geloof is gekomen weet hij dat God hem heeft geroepen om de wereld in te gaan. Dit is wat hij en zijn vrouw Brenda ook altijd hebben geloofd en uitgesproken. Na een geweldig werk te zijn begonnen in Braziliƫ is nu het volgende continent aan de beurt: Afrika.

Oeganda
Op 23 augustus 2019 vertrekken Johan en Brenda naar Oeganda om een geweldige campagne te houden! Zij gaan in samenwerking met Kingdom Harvest Mission Church maar liefst 12 openluchtcampagnes houden voor duizenden mensen waarvan de meeste nog nooit van Jezus hebben gehoord. Ook gaan zij meer dan 750 kerkleiders van deze regio toerusten tijdens 2 leidersconferenties.

Crusade
Daarnaast gaan Johan en Brenda honderden gevangenen, prostituees en daklozen bezoeken en het Goede Nieuws verkondigen dat er ook voor hen een uitweg is! Er zullen vele bijbels en voedselpakketten uitgedeeld gaan worden. Deze Crusade is op een bovennatuurlijke manier tot stand gekomen en we verwachten daarom ook een MEGA oogst aan zielen!

We verwachten vuur, zalving, de kracht van de Heilige Geest, we verwachten vele wonderen en tekenen, mensen die bevrijdt worden en demonische bolwerken die verbroken zullen worden, mensen zullen genezen en gered worden in Jezus Naam! Oeganda zal niet meer hetzelfde zijn na deze crusade en terrein zal ingenomen zijn voor het Koninkrijk van God!

Gebed
Gebed om alle betrokkenen en over hen is meer dan welkom! Bid je met ons mee? Wil je ons financieel ondersteunen in deze crusade? Het is heel hard nodig en we zouden zeer dankbaar zijn! Fil 4:19

Gods zegen en gunst,
Team One in Him

 

Hieronder kan je een (eenmalige) donatie doen.

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Project*

Bericht

Bedrag *