fbpx
Banner: Over ons

Over ons

Maak kennis met het team van One In Him

Johan & Brenda Toet – Founders

Johan en Brenda Toet werden in 2016 geroepen door de Heer om hun leven geheel toe te wijden aan het Evangelie. Voordat God Johan in 2005 in de gevangenis bij zijn nekvel greep leefde zij beidden volkomen in de duisternis.  Zij waren verloren in een wereld van drugs en criminaliteit. 

Ze zaten jarenlang gedetineerd maar vandaag reizen zij samen de wereld over om overal in de duisternis te getuigen van de levende God. Zij zetten zich in om discipelen te maken van Jezus en dit doen zij onder andere door missiereizen te houden vanuit hun eigen project in Brazilië.  Tevens organiseren zij jaarlijks meerdere openlucht campagnes in sloppenwijken wereldwijd om mensen te bereiken met het Evangelie. 

Johan en Brenda ervaren de vurige roeping van God om in zo een kort mogelijke tijd zoveel mogelijk mensen te bereiken met het goede nieuws van het Evangelie en om te delen in de nood van anderen. Dit vormt het hart van hun bediening. Zo geven Johan en Brenda samen met hun stichting Gods liefde handen en voeten in Woord en in daad. 

‘God sprak tegen ons in 2016 om voorwaarts te gaan.

Markus 16:15-16

En Hij zei tegen hen: Ga heen in heel de wereld, predik het Evangelie aan alle schepselen.
Wie geloofd zal hebben en gedoopt zal zijn, zal zalig worden, maar wie niet geloofd zal hebben, zal verdoemd worden.

Wij namen die roep zeer serieus en richtten meteen de One in Him Foundation op.

Dat wij geroepen zijn om de wereld in te gaan en het Evangelie van het Koninkrijk te verkondigen aan de hele schepping was al vrij snel duidelijk voor ons. Wij komen zelf uit een leven vol duisternis en weten als geen ander wat het is om compleet verloren te zijn. Ons hart brandt daarom ook voor de gebrokene, de verlorene, voor hen waar niemand naar omziet. Wij komen in de armste sloppenwijken over de hele wereld om hen het Evangelie te verkondigen. Daarnaast hebben wij ook de opdracht gekregen om de heiligen toe te rustten.

Efeze 4:11-12

En Hij heeft sommigen gegeven als apostelen, anderen als profeten, weer anderen als evangelisten en nog weer anderen als herders en leraars,
om de heiligen toe te rusten, tot het werk van dienstbetoon, tot opbouw van het lichaam van Christus.

Dit doen wij door middel van onze One Missions die wij meerdere keren per jaar organiseren vanuit ons eigen missiehuis in Brazilië.

Vele levens worden getransformeerd door onze bediening heen, mensen worden verlost, bevrijdt en genezen. Dat is het Evangelie wat wij verkondigen, dat is waar de One in Him Foundation voor staat.

Wij geven op deze manier Gods liefde handen en voeten zowel in woord als in daad!’Johan en Brenda ToetHet bestuur

Hennie Nell

Voorzitter

Gertjan Kamerik - Secretaris

Gertjan Kamerik

Penningmeester

Jaap van Dijk - Secretaris

Jaap van Dijk

Secretaris