Ik ben Jantien, ik ben getrouwd met Henri, die ook meehelpt bij de One in Him Foundation.

Toen de One Him Foundation in de zomer van 2016 begon met de eerste zaterdagavond bijeenkomsten waren zij op zoek naar vrijwilligers om hierbij te helpen.

Er was een mooie flyer voor de avonden gemaakt; “We are the church” met de boodschap dat alle christenen samen de kerk vormen. Tijdens de avonden zou er (ook) praktisch onderwijs gegeven worden om mensen toe te rusten om zelf ook uit te stappen om anderen te discipelen. Dat sprak mij aan. Ik had Johan in de periode daarvoor twee keer horen spreken, waar hij naast het vertellen van de theorie ook gelijk de praktische uitvoering demonstreerde. Ik was enthousiast over wat ze wilden gaan doen tijdens de avondbijeenkomsten en kreeg een sterk verlangen om hen te helpen.

Naast dat ik de stichting help, word ik zelf ook op verschillende manieren opgebouwd en gezegend in deze bediening. Het helpt mij God steeds beter te leren kennen.

In de dingen die ik voor de One in Him Foundation doe, worden mijn praktische talenten (verder) ontwikkeld. Ook leer ik uit te stappen en bijvoorbeeld voor anderen te bidden en over anderen te profeteren door gewoon te doen. En ik leer veel lieve broers en zussen kennen en daarmee fellowshippen is ook een enorme zegen voor me.

Het is zo gaaf om te zien hoe Gods zegen stroomt door het werk van de Stichting en ook door Johan en Brenda persoonlijk heen. Alle stappen die Johan en Brenda ondernemen in zowel Nederland als Brazilië, worden gevolgd door Gods voorziening. Ik mag dat van dichtbij meemaken en hier zelfs deel van uit maken.

Yes! Wij dienen een goede en liefdevolle Vader!