fbpx

Persoonlijke blogs van Johan en Brenda

Vrijmoedigheid

Vrijmoedigheid is een ding. Hoe makkelijk is het gezegd om vrijmoedig te zijn naar anderen en al helemaal om tot God te gaan. Met heel je hart naar Hem toe gaan. Het klinkt zo mooi. Complete overgave wie wil dat nou niet?Maar hoe doe je dat? Wat betekent het? Wat houdt mij soms tegen om mezelf compleet …

Lees meer

Gepubliceerd op: 18 Nov 2020

Zoals ik ben

‘Want ben ik nu bezig mensen te overtuigen, of God? Of probeer ik mensen te behagen? Als ik immers nog mensen behaagde, zou ik geen dienstknecht van Christus zijn.’‭‭ Galaten‬ ‭1:10,‬ ‭HSV‬‬Vanmorgen sloeg in mijn Bijbel open en las ik deze tekst. Deze tekst zette mij aan het denken.Wat ben ik aan het doen? Wie ben …

Lees meer

Gepubliceerd op: 10 Sep 2020

Vanaf de 1ste dag

Wat heeft God allemaal in petto?God heeft ons een prachtige roeping gegeven in Brazilië. De roep op het leven van mijn man is zo duidelijk, en hij loopt daar ook zo vrijmoedig in rond. En dan ben ik zo gelukkig dat ik getuige mag zijn van wat God allemaal door zijn leven heen doet. Hij …

Lees meer

Gepubliceerd op: 10 Aug 2020