Onlangs hebben we een reactie gekregen op het boek Goed Genoeg van Johan Toet over hoe hij opgroeide in de Schilderswijk, belandde in de gevangenis voor 15 jaar en daar een ontmoeting had met Jezus.

Uiteraard hebben we gevraagd of wij dit mogen delen.

*******************************

 


Hallo!

ik wilde even snel vertellen, een aantal dagen geleden las ik in het boek Goed Genoeg, en las ik het moment waarin Jezus Johan bezocht in zijn cel en het realiseerde dat God altijd bij hem was en altijd naar hem luisterde toen hij naar God uitschreeuwde.

Op dat moment kreeg ik ook erg de aanwezig van God te voelen en sprak ik tot God met de gedachte dat God echt bij mij in de kamer was. Ik begon hem te danken voor zijn liefde en hem tem prijzen en zelfs in tongen te bidden. Ondertussen begonnen mijn armen ontzettend erg te trillen en wilde het maar niet stoppen. De liefde van God kwam zo erg over mij heen en het was echt een hele bijzonder ervaring. En dat allemaal door het lezen van die paar zinnen uit het boek!

Van mijn ouders moest ik dit even delen dus bij deze! Het is een geweldig boek en heb hem inmiddels al uit! Heel veel succes met jullie projecten en God’s zegen!

*******************************

Dank je wel voor het delen van deze mooie ervaring, weet dat God altijd bij je is!

Wil jij ook het boek ‘Goed Genoeg’ ontvangen? Doe dan een donatie en krijg het thuis gestuurd. De opbrengsten van het boek gaat naar de foundation voor alle mooie lopende projecten.