De getuigenis van Johan Toet

Schatrijk maar doodongelukkig

Johan Toet groeit op in de Schilderswijk in Den Haag waar criminaliteit aan de orde van de dag is. Al snel is Johan de gevierde jongen. Hij heeft het talent om geld te verdienen over de rug van een ander. Dit doet hij jarenlang en van tijd tot tijd wordt hij gepakt.

Maar “een paar jaar zitten met een miljoen op de bank is niet zo erg” aldus de ‘oude’ Johan. Op een avond echter ziet hij letterlijk Gods licht in zijn cel. Het moment overweldigt hem.

Johan: ‘Ik dacht: wat gebeurt er? God komt naar mij toe, de grootste kakkerlak en pisvlek?! Zo dacht ik dat echt. Ik kon niet bevatten dat iets wat zo mooi en goed is bij mij kwam. En dat brak me. Ik schreeuwde keihard: God vergeef me!

Play Video

Help ons het evangelie te verspreiden.

Dit doen wij onder andere door middel van Bijbelstudies, missiereizen, spreekbeurten door het hele land, evangelisatiecampagnes, (online) onderwijs, het uitgeven van boeken en het uitdelen van voedselpakketten.

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.