fbpx
Banner: blogs

Blogs

Bekijk onze reisverslagen en blogs van Johan & Brenda

Persoonlijke blogs van Johan & Brenda

Regelmatig plaatsen Johan en Brenda een eigen blog. Bekijk hier de laatste blog van Johan en Brenda!

Lees meer

Brazilië 2022

In 2022 organiseren wij 10 missies in São Paulo, Brazilië. Er zullen weer vele levens aangeraakt worden door Gods liefde en Hij zal overal waar wij komen bevestigen met tekenen en wonderen. We zien uit naar een geweldige oogst voor Gods Koninkrijk in 2022.

Lees meer

Brazilië 2020

Dit jaar hebben we zoveel deuren voor ons open zien gaan tijdens de missies die we houden naar São Paulo, Brazilië. Het bemoedigt ons om te zien dat God ons een steeds groter werkgebied geeft: nieuwe sloppenwijken gaan voor ons open, nieuwe klinieken waar we de genade mogen prediken. Meerdere teams mochten ondanks de restricties als gevolg van corona toch vele vruchten dragen voor het Koninkrijk. God is immers Dezelfde, gisteren, vandaag en tot in alle eeuwigheid!

Lees meer

Brazilië 2019

Wat een geweldige tijd hebben we gehad dit jaar! We hebben zoveel mooie, goede werken mogen doen voor de Heer, gemotiveerd vanuit Zijn liefde voor de mens. Naast alle missies hebben wij ook een aantal mooie campagnes mogen doen. We voelen ons gezegend!

Lees meer

Brazilië 2018

Dit jaar was wederom een jaar van geweldige getuigenissen. Gedurende meerdere missies in São Paulo, Brazilië, zagen we mensen bevrijd, gered en genezen worden door de liefde en de genade van onze Here Jezus. Overal waar wij kwamen, mochten wij Gods handen en voeten zijn en op deze wijze Zijn liefde kenbaar maken aan de wereld. Alle eer aan de Heer!

Lees meer

Brazilië 2017

In 2017 hielden wij meerdere missies in São Paulo, Brazilië. Er werden vele levens aangeraakt door Gods liefde en God bevestigde overal waar wij kwamen Zijn woord met wonderen en tekenen. Wat een zegen was dit jaar en wat een impact voor het Koninkrijk van God!

Lees meer

Lees onze blogs

Als stichting maken wij geweldige dingen mee tijdens de missie trips die wij ondernemen naar Brazilië.

Wij houden daar Blogs van bij om de mensen deelgenoot te maken van deze reizen. We zien zoveel fantastische dingen gebeuren iedere reis weer opnieuw, dat wij ervan zijn overtuigd dat iedere gelovige minimaal één keer in zijn leven zo een missie moet hebben meegemaakt. Het meest gegeven antwoord, uitzonderingen daar gelaten, op de vraag: ‘Wat heeft deze missie met jou gedaan?” luidt: “Transformerend. Levensveranderend!” 

Misschien heb jij nog nooit zo een missie ervaren waarin God jou gebruikt om anderen tot zegen te zijn, waarin jij door jouw handen heen de zieken ziet genezen, of mensen bevrijd ziet worden. Of waar jij door jouw getuigenis de eer hebt om anderen tot Jezus te leiden. Dan raden wij jou van harte aan om een keer met ons mee te gaan op een avontuur dat zijn weerga niet kent!