Contact

Gegevens

Vragen over een bestelling?
Email: boek@oneinhimfoundation.com

Algemeen
Postadres: Postbus 65, 2460 AB, Ter Aar, Nederland
Email: info@oneinhimfoundation.com
WhatsApp: +31 6 25030062

Stichting One In Him Foundation
KVK: 65998928
RSIN: 856350503
IBAN: NL22 RABO 0310 5932 71

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de One in Him Foundation? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over alles wat met de One in Him Foundation te maken heeft. Kun je niet vinden wat je zoekt? Vul het contactformulier in en we zullen je verder helpen.

Tijdens een One Mission willen wij samen met jou de roeping die God op jouw leven heeft gelegd ontdekken. We rusten je toe zodat jouw door God gegeven gaven en talenten manifest zullen worden. We ondersteunen en bemoedigen jou tijdens deze missie, opdat jij in jouw bovennatuurlijke bestemming kunt komen.

Johan Toet werd in 1971 geboren in de Haagsche Schilderswijk waar criminaliteit voor hem en zijn familie de normaalste zaak van de wereld was. Na een jarenlange loopbaan in de criminaliteit waardoor hij al meerdere malen met justitie in aanraking kwam viel in 2002 voor hem definitief het doek. Hij werd zowel in het binnen als in het buitenland in totaal veroordeeld tot vijftien jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf voor drugshandel.

In 2005 had Johan, in een Portugese gevangeniscel waar hij sinds 2002 gedetineerd zat, een bovennatuurlijke ontmoeting met God. Dit zette hem in vuur en vlam en het leidde ertoe dat zijn hele familie tot Jezus kwam. Na 10 jaar detentie kwam hij in 2011 vrij. Sindsdien deelt hij waar hij maar kan het Evangelie van Gods onvoorwaardelijke liefde.

Brenda Toet werd geboren in 1969 in Amsterdam. Zij groeide op als oudste dochter van een tienermoeder in een liefdevol gezin. In 1996 ontmoet ze Johan Toet en samen leven zij een leven in de criminaliteit. Uiteindelijk wordt Brenda in 2002 gearresteerd en na twee jaar in detentie te hebben gezeten in een Portugese gevangenis, staat ze op vrije voeten. Negen jaar later geeft Brenda haar leven aan Jezus en haar leven is nooit meer hetzelfde.

De boeken van Johan heeft al tienduizenden mensenlevens radicaal getransformeerd. Wij willen dat niets in de weg staat om het Evangelie te ontvangen.

Mattheüs 10: 8 zegt ‘Jullie mogen er niets voor vragen, omdat je het zelf ook voor niets heb gekregen.’

One in Him Foundation heeft als doel om mensen over de hele wereld krachtig in hun discipelschoenen te laten staan. Daarom geven wij gratis onderwijs en materialen weg om je te laten groeien in geloof. We organiseren ook jaarlijks meedere missierizen, genaamd One Mission. Hiermee geven wij gehoor aan de opdracht van God, te lezen in Markus 16:15-18: ‘Ga dan heen en verkondig het Evangelie aan de gehele schepping, genees zieken, wek doden op, drijf demonen uit.’

Wij ondersteunen ook diverse bedieningen in binnen- en buitenland, supporten hulpbehoevende projecten, organiseren gratis events, openluchtcampagnes en meer.

De stichting is geheel afhankelijk van giften en donaties. Door te zaaien stel je niet alleen ons in staat om het Evangelie te verspreiden over de hele wereld maar je draagt zelf ook mee in de vruchten van deze bediening.

Als je aan de One in Him foundation geeft:

  • Voed je de allerarmsten in Brazilië met een voedselpakket
  • Deel je het Evangelie van Gods onvoorwaardelijke liefde via evangelisatiecampagnes, boeken en internet
  • Geef je gratis boeken, studiegidsen en onderwijs aan iedereen die het nodig heeft
  • Discipel je mensen die mee gaan op OneMission

Het kan natuurlijk voorkomen dat je je partnerschap wil aanpassen. Neem contact op via het contactformulier en wij zullen de aanpassing doorvoeren.

Staat er Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift nadat je een donatie en/of aankoop hebt gedaan bij de One in Him Foundation? Het betaalverkeer verloopt via Mollie en haar bankrekeningen zijn veilige rekeningen en IBAN: NL51DEUT0265262461 hoort daarbij

Alle donaties aan de One in Him worden gebruikt om te bouwen aan Gods Koninkrijk.
Als je Johan en Brenda persoonlijk wil zegenen met een donatie kan dat met een bankoverschrijving:
J. Toet l NL49RABO 0321 3400 94 

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.