One Missions

Stichting One in Him Foundation organiseert jaarlijks missietrips onder de naam One Missions. Zij geeft gehoor aan de roepstem van God: Mattheüs 28:19    “Ga dan heen, onderwijs al de volken, hen dopend in de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest, hun lerend alles wat Ik u geboden heb, in acht te nemenMarkus 16:15-18Ga dan heen en verkondig het Evangelie aan de gehele schepping, genees zieken, wek doden op, drijf demonen uit.

Wij gaan!
We verkondigen het Evangelie niet alleen met woorden maar ook met daden. Dat doen we allereerst door hen lief te hebben, te koesteren en hen te laten voelen dat zij geliefd zijn door de Vader. Ze zijn welkom in Zijn armen van genade! We trekken de sloppenwijken in, bezoeken afkickcentra, weeshuizen, klinieken en andere organisaties. We zorgen voor hulp op gebied van voedsel, kleding en onderwijs. Ook organiseren wij evenementen met bijbels onderwijs, fellowship, aanbidding en allerlei leuke activiteiten om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen.

De missietrip
We werken o.a. in Brazilië met lokale organisaties en One Projects. Tijdens de outreach werken we altijd in teamverband, dus zowel de groep die met ons mee is op missietrip als een aantal lokale broeders en zusters. We hebben o.a. in Brazilië ons eigen One Projects Missiehuis waar we met elkaar eten, fellowship hebben en een dagelijkse overdenking houden. We bidden met elkaar, bemoedigen elkaar en hebben dagelijkse huishoudelijke taken, zoals eten koken, afwassen, corvee, en ga zo maar door.  Natuurlijk is er daarnaast ook tijd voor jezelf en voor kleine uitstapjes in dit prachtige land.

Jouw opdracht
Tijdens de missietrip gaan wij samen met jou God ontdekken. We gaan op zoek naar jouw gave en jouw kracht. We gaan je helpen en bemoedigen, zodat jij in jouw bestemming kan komen met God. Dit kan van alles zijn. Misschien vindt je dat door het organiseren van kinderactiviteiten of het maken van muziek. Misschien ben je goed in organiseren of vind je spreken erg leuk, wat het ook is, wij willen dat met jou ontdekken en je hierin stimuleren.

Begeleiding
De begeleiders van deze missietrips zijn allemaal volwassen christenen. De meesten van ons hebben een aantal jaren Bijbelschool achter de rug en ervaring in het begeleiden van groepen.

Zie jij jezelf als avontuurlijk?

Durf jij je ware gezicht te ontdekken in Christus en compleet getransformeerd te worden tijdens een missie met onze stichting? Ben je jong van geest, goed ter been en lijkt het jou geweldig om met een groep vrienden, of vreemden aan de andere kant van de wereld een geweldige tijd te hebben voor het Koninkrijk Gods waarin niet jij maar Hij centraal staat? Heb je passie voor Jezus en ben je bereid die extra mijl te gaan voor de ander? Dan ben jij van harte welkom om met ons mee te gaan op missie! Meld je aan!

Ik ben enthousiast en zou graag mee willen als discipel van Jezus om anderen tot zegen te zijn en zelf gezegend te worden!
Graag lees ik wel eerst de voorwaarden!