One Missions

Missietrips naar de favela's van Brazilië

One Missions

Stichting One in Him Foundation organiseert jaarlijks meerdere missiereizen onder de naam One Missions. Zij geeft gehoor aan de roepstem van God: Markus 16:15-18. “Ga dan heen en verkondig het Evangelie aan de gehele schepping, genees zieken, wek doden op, drijf demonen uit.

Wij gaan!

Wij verkondigen het Evangelie niet alleen met woorden maar ook met daden. Dit doen wij door hen lief te hebben, en hen te laten weten dat zij geliefd zijn door de Vader. We trekken de sloppenwijken in, bezoeken afkickcentra, weeshuizen, klinieken en andere organisaties. We zorgen voor hulp op gebied van voedsel, kleding en onderwijs. Ook organiseren wij openlucht evenementen met aanbidding, prediking en allerlei leuke activiteiten om mensen in Gods Koninkrijk te krijgen en een onvergetelijke dag te bezorgen.

De missietrip

Tijdens de missietrip gaan wij samen met jou Gods roeping op jouw leven ontdekken. We gaan je kickstarten zodat jouw gave en kracht in Hem zichtbaar zullen gaan worden. We gaan je helpen en bemoedigen, zodat jij in jouw God gegeven bestemming kan komen. Efeze 4:11-12 Jouw roeping kan van alles zijn: Spreken, kinderwerk, aanbidding, gebedsbediening wat het ook is, wij willen dat samen met jou ontdekken en je hierin stimuleren.

Locatie One Missions

In 2017 gaf de Heer ons een klein stukje grond in São Paulo Brazilië. De Heer sprak deze tekst tegen ons: Deuteronomium 11:10-12 “Want het land waar u naartoe gaat om het in bezit te nemen, is niet zoals het land Egypte, waaruit u weggetrokken bent, dat u met uw zaad moest bezaaien en al lopend water moest geven, zoals een groentetuin. Maar het land waar u naartoe trekt om het in bezit te nemen, is een land met bergen en dalen; het drinkt water door de regen uit de hemel. Het is een land waar de HEERE, uw God, voor zorgt: voortdurend rusten de ogen van de HEERE, uw God, daarop, van het begin van het jaar tot het einde van het jaar.”

Dit stukje grond is inmiddels een behoorlijk stuk land geworden waar ons missiehuis staat. Dit is de locatie van waaruit wij de One Missions zullen houden. Een waar stukje paradijs op aarde!

One Missions 2022

One Mission 5: 18 oktober – 31 oktober 2022

One Missions 2023

One Mission 1: 17 januari – 31 januari 2023
One Mission 2: 14 februari – 28 februari 2023
One Mission 3: 14 maart – 28 maart 2023
One Mission 4: 26 mei – 6 juni 2023

Algemene informatie

De reisduur is 14 dagen.
Kosten verblijf: € 1.399,- (exclusief vliegticket)

Zie jij jezelf als avontuurlijk?

Durf jij jouw ware gezicht te ontdekken in Christus en compleet getransformeerd te worden tijdens een missiereis met onze stichting? Ben je jong van geest, goed ter been en lijkt het jou geweldig om met een groep mede-gelovigen aan de andere kant van de wereld het Koninkrijk van God te dienen?

Dan ben jij van harte welkom om met ons mee te gaan op missie! Meld je dan nu aan!