Geschreven door Johan

Geschreven door Johan

28 januari, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Dansen van vreugde

Deze morgen ging al vroeg de wekker om 05:15 uur. We gingen namelijk om 06:00 vroeg op pad naar een sloppenwijk. Met een bus vol met kip, rijst en spaghetti kwamen we om 08:00 uur aan. Hier gingen we eerst ontbijt verzorgen voor de kinderen.

Ondertussen ging de muziekbox vol aan met aanbiddingsmuziek. Met de buik vol van het heerlijke ontbijt gingen we met de jongens voetballen en werden ondertussen springkussens opgebouwd en de karren met popcorn en suikerspinnen werden klaar gezet.

Wat was het geweldig om met die mooie lieve kinderen te spelen en hun een mooie dag te bezorgen. We ervoeren zo de liefde van God voor de mensen en dit mochten we allemaal uitdelen.

Na een geweldige ochtend gingen we een lunch maken. We kregen allemaal een mooie witte muts op zodat we schoon de kip met rijst en bonen konden maken en uitdelen. De mensen waren zo dankbaar toen ze een heerlijke maaltijd kregen

Na het eten gingen we weer terug naar het voetbalveld, ondertussen waren wij uitgespeeld en namen we tijd om voor de mensen te bidden. Het was geweldig om samen met mijn broeder Jeff te bidden. We gingen naar een man met zijn nichtje, hij was wat schuw maar uiteindelijk mochten we voor hem bidden. Het was zo open en krachtig gebed, de Heilige Geest raakte hem zo diep aan. Wat is God goed, hij wilde zelf zijn shirt met ons ruilen, hij liep al dansend weg, zo geraakt was hij, halverwege de middag gingen we weer terug naar het project waar we onderweg nog een heerlijke hamburger naar binnen werken.

Na al het uitdelen van Gods liefde mogen wij in de avond weer aan de voeten van Jezus zitten. We vieren met elkaar het volbrachte werk van Jezus en laten ons bedienen door de Heilige Geest. Wat geweldig om niet alleen maar uit te delen, maar ook liefde te ontvangen. Wat een herstel en genezing vindt hier plaats.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.