Over ons

Over One in Him Foundation

Johan en Brenda Toet werden in 2016 geroepen door de Heer om hun leven geheel toe te wijden aan het Evangelie. Voordat God Johan in 2005 in de gevangenis in zijn nekvel greep leefden zij beiden volkomen in de duisternis.  Zij waren verloren in een wereld van drugs en criminaliteit. 

Ze zaten jarenlang gedetineerd, maar vandaag reizen zij samen de wereld over om overal in de duisternis te getuigen van de levende God. Zij zetten zich in om discipelen te maken van Jezus en dit doen zij onder andere door missiereizen te houden vanuit hun eigen project in Brazilië. Tevens organiseren zij jaarlijks meerdere openlucht campagnes in zowel sloppenwijken als andere gebieden wereldwijd om mensen te bereiken met het Evangelie. 

Johan en Brenda ervaren de vurige roeping van God om in zo een kort mogelijke tijd zoveel mogelijk mensen te bereiken met het goede nieuws van het Evangelie en om te delen in de nood van anderen. Dit vormt het hart van hun bediening. Zo geven Johan en Brenda samen met hun stichting Gods liefde handen en voeten in Woord en in daad. 

Play Video

Predik het Evangelie

En Hij zei tegen hen: Ga heen in heel de wereld, predik het Evangelie aan alle schepselen. (Markus 16:15)

Wij namen die roep zeer serieus en richtten meteen de One in Him Foundation op. Dat wij geroepen zijn om de wereld in te gaan en het Evangelie van het Koninkrijk te verkondigen aan de hele schepping was al vrij snel duidelijk voor ons. Wij komen zelf uit een leven vol duisternis en weten als geen ander wat het is om compleet verloren te zijn. Ons hart brandt daarom ook voor de gebrokene, de verlorene, voor hen waar niemand naar omziet. Wij komen in de armste sloppenwijken en andere gebieden over de hele wereld om hen het Evangelie te verkondigen. Daarnaast hebben wij ook de opdracht gekregen om de heiligen toe te rustten.

Word toegerust

En Hij heeft sommigen gegeven als apostelen, anderen als profeten, weer anderen als evangelisten en nog weer anderen als herders en leraars, om de heiligen toe te rusten, tot het werk van dienstbetoon, tot opbouw van het lichaam van Christus. (Efeze 4:11-12)

Dit doen wij door middel van open lucht campagnes, One Events, One Basics (online) bijbelstudies en onze missiereizen die wij meerdere keren per jaar organiseren vanuit ons eigen missiehuis in Brazilië. Vele levens worden getransformeerd door onze bediening heen, mensen worden verlost, bevrijdt en genezen. Dat is het Evangelie wat wij verkondigen, dat is waar de One in Him Foundation voor staat. Wij geven op deze manier Gods liefde handen en voeten zowel in woord als in daad!

Johan en Brenda Toet

Johan_Toet

Johan Toet

Founder van One In Him Foundation

Brenda_toet_Medewerker

Brenda Toet

Founder van One In Him Foundation

Medewerkers

Hennie_Nell

Hennie Nell

Voorzitter

GertJan_Kamerik.v1webp

Gertjan Kamerik

Penningmeester

Jaap_vanDijk

Jaap van Dijk

Secretaris

Allart_Medewekers

Allart Lok

Marketing en communicatie

Wilja_Medewerkers

Wilja van Meeteren

Social media

Wilma_Nell

Wilma Nell

Administratie

Marjan_Scholten

Marjan Scholte

Communicatie

Esmée

Esmée Rouvoet

Communicatie

Marthijn_Penninkhof

Marthijn Penninkhof

Backoffice

Rox

Rox de Abreu França

Translator

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.