Geschreven door Eveline

Geschreven door Eveline

18 februari, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Discipel van Jezus

Na onze gebruikele zaken/rituelen die ochtend, vertrokken we om 11 uur na het kindertehuis en kliniek. Na een tussenstop/lunch kwamen we er.

De mannen gingen met veel verwachting naar de kliniek. Een tiental waren vol goede wil en kwamen bij ons zitten. Jaap en Ricardo hadden een spel/getuigenis samengesteld. Mooi om te zien hoe de mannen meteen los kwamen en enthousiast meededen. Wat is God groot.

Na het spel kregen we gelegenheid om voor en met de mannen te bidden. Dit was een bijzondere ervaring als discipel van Jezus aan het “werk”. Wat een openbaring. Alle mannen kwamen uiteindelijk naar voren en aan het eind werd er flink geknuffeld. Heb er nog spierpijn van 😉

Wij vrouwen gingen naar het kindertehuis. Mooi en bijzonder om te horen hoe het kindertehuis tot stand is gekomen. We hebben o.a. nagels gelakt en gesminkt met de kids. Er was een meisje die net de dag ervoor in het tehuis was gekomen. Aan het begin had ze nog een ‘straat’ gezichtje en aan het einde van de middag was ze helemaal opgebloeid. Wat is God goed! Zo dankbaar dat we deze kinderen liefde en aandacht mochten geven!

Nadat de mannen ons opgehaald hadden, gingen we nog even naar Holambra. De toerist uithangen in een stukje Nederland in Sao Paulo. Weer terug sloten we met elkaar de dag af en vertelden we hoe we deze dag hadden ervaren. Mooi om dat met elkaar te delen en dat te horen van elkaar.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.