Geschreven door Jacco

Geschreven door Jacco

17 maart, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Een leerzame pauzeknop

Een dag met een leerzame pauzeknop, zo kan ik deze alleen maar omschrijven. Vanochtend begonnen we met aanbidding; Gods grootheid bezingen en ons hart laten vullen met Zijn liefde voor ons. Voor mij een eyeopener dat er veel worship over God gaat, maar niet direct tot God wordt gezongen. Goed om te beseffen wat er precies gezongen wordt.

We mochten van een rijkelijk gevulde ontbijttafel en lunchtafel genieten. Tussen de maaltijden in, hebben we een kort contactmomentje met het thuisfront, stille tijd in de prachtige Braziliaanse natuur en een kennismakingsronde van de teamleden gehad. Mooi dat we onze verhalen zo met elkaar mogen delen en hoe respectvol de groep op elkaar reageert.

In de middag hebben we veel mogen leren van Johan over gebedsbediening; wat zegt de Bijbel over genezing en hoe kunnen we als kinderen van Hem hierin wandelen. Na het onderwijs hebben we de gebedsbediening als groep met elkaar geoefend.

Warm gelopen voor morgen, want dan wordt het vroeg opstaan voor het kinderevent en gaan we onze bediening ook inzetten voor de mooie mensen hier.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.