Geschreven door Sander

Geschreven door Sander

20 maart, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Het Woord

Vandaag was een dag dat aanvoelde als een welverdiende tussenstop van de reis. We begonnen ontspannen met worship en wat ik waardevol vond, is dat er van de week voor een broeder gebeden was die aangaf moeite te hebben met aanbidden. Deze persoon mocht de lijst doen en het was na gebed voor deze persoon zo levendig als ik weet niet wat.

Hierna hadden we een overdenking. Een broeder had deze overdenking voorbereid. Je werd even aan het denken gezet over een unieke invalshoek, namelijk de positie van Jozef, ik leerde een uitleg waar ik nog niet over had nagedacht. De overdenking sloeg bij mij aan. Er hing na dit moment rust in de groep en het was tijd voor de Bijbelstudie van Johan.

De Bijbelstudie in drie delen door Johan.

Punt 1. Er werd een hoop geleerd over de autoriteit van de bijbel (het Woord). Dat het Woord de autoriteit heeft situaties te veranderen. Erg effectief en ik was verwonderd over wat voor dingen er vrij gezet kunnen worden door de Bijbel door getuigenissen.

Punt 2. Dit ging over de kracht van woorden. Dat volgens het woord zegen en vloek in de macht van de tong ligt. Je moet niet dingen uitspreken, die niet in lijn liggen met het Woord. Ik kreeg een diepe openbaring vanuit een levend geloof en dit bouwde me op met nieuwe kennis.

Punt 3. Dit ging over hoe je het Woord plant in je leven. En hoe je teksten uit je hoofd leert. Dit brachten we vervolgens in de praktijk. Wat me aansprak, is dat ik een diepe openbaring kreeg van hoe God Bijbelteksten op het juiste moment kunt gebruiken voor diverse situaties.

Na de Bijbelstudie merkte ik dat ik wat vol zat in mijn denken. En dat ik wel een lekkere lunch en een lekkere middag ontspanning kon gebruiken.

Dit was lekker en ik was met een groepje in en buiten het zwembad te vinden.

Eind van de middag time to eat! We gingen naar een lekker pizza restaurant en aten heerlijk verse pizza. Hier had ik de mogelijkheid om ontspannen een gezellig moment met de groep te hebben en de gesprekken waren gezellig en fijn nu iets meer over ons normale leven.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.