Geschreven door Bets

Geschreven door Bets

29 januari, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Wonderen , tekenen en nieuw leven

Na aanbidding, overdenking, ontbijt en stille tijd, vertrokken we om 11.30 met de bus naar een campagne in ….., met de gospeltruck, ongeveer 2 uur rijden vanaf het missiehuis.

Toen we aan kwamen waren er nog niet heel veel mensen, maar het terrein liep langzaam vol. Wat me raakte, is dat mensen een honger hebben naar het evangelie. We hadden prachtig weer, alle donkere regenwolken weggestuurd in Jezus Naam.

Na een krachtige worship bracht Johan het woord, zoals alleen hij dat kan. Vol vuur en passie voor Jezus. Hij vertelde het verhaal van de verloren zoon en zijn eigen getuigenis. Na de oproep om Jezus aan te nemen als hun Redder en Verlosser, kwamen er meer als honderd naar voren om een keuze voor Jezus te maken. Feest in de hemel.

Daarna ging Johan bidden voor de doop met de Heilige Geest en ging ons team handen opleggen, mensen werden vervuld met de Heilige Geest. Johan bad voor genezing voor enkele mensen om geloof te bouwen.

Samen met een vertaalster gingen we bidden voor mensen. Wat een geloof, iedereen werd genezen waar we voor baden, wonder na wonder vond plaats, rugklachten, knieklachten, kanker, buikproblemen, hernia, longproblemen, leven over mensen uitgesproken, ze gezegend. Alle eer aan God. Na afloop werden de voedselpakketten uitgedeeld, wat een blijdschap.

Dit was de laatste dag in Brazilië, morgen vliegen we weer terug naar Nederland. Het was een geweldige tijd die ik niet zo snel zal vergeten. We gaan in Nederland gewoon door God is goed

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.