Geschreven door Melany

Geschreven door Melany

3 juni, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

One Mission 4

Dag 3  1 juni   Chilldag en gesprekken:

Heerlijk weer begonnen met aanbidding en een overdenking. Dit keer door Kiaya.

Hierna hadden we het ontbijt en was er een schema opgesteld voor de persoonlijke gesprekken met Johan en Brenda. Dit liep bij iedereen een beetje uit waarbij de laatste 3 gesprekken pas rond 17.30 plaats vonden.

In de tussentijd heeft iedereen zich op het terrein vermaakt met het lezen van Handelingen en spelletjes zoals Jatzee en gewoon lekker kletsen met elkaar en elkaar nog beter leren kennen. Daarbij zijn we door Johan rondgeleid over het terrein en heeft hij verteld over het ontstaan van de Foundation. En zijn we een wandeling gaan maken naar uitkijkpunten.

Op een van de twee plekken zijn we met z’n alle gaan proclameren over wat Jezus de komende tijd gaat doen. Zowel deze twee weken als verder in ons leven.

Na alle gesprekken zijn we gaan eten en vroeg naar ons bed gegaan want we hebben een lange dag voor de boeg.

Dag 4  2 juni   Bezoek aan de afkickkliniek:

Deze morgen was iedereen weer om 8:00 bij de aanbidding en de overdenking. Dit keer was het de beurt aan Tom.

Pas na de lunch zijn we naar de kliniek gegaan. Het is de eerste keer dat er een mission groep naartoe ging. In deze kliniek zitten 230 mannen en 53 vrouwen.

Ook was het vandaag de dag dat er allemaal keukenmateriaal werd bezorgd door alle donaties die gegeven zijn hiervoor. Daarbij kwamen we met een auto afgeladen vol met rijst, bonen, spaghetti, koffie, zonnebloemolie en tomatensaus aan. In de dienst ’s avonds werd ons duidelijk dat ze nog 30 kilo rijst hadden voor al die mensen. Het gejuich en applaus die volgde toen het bekend werd gemaakt wat we mee hadden genomen was overweldigend, erg emotioneel.

Als allereerst hebben we een rondleiding gekregen over het terrein en uitleg gekregen over alle Fases waar de mannen om de zoveel tijd heen gaan.

Het was onbegrijpelijk om te zien hoe de slaapzalen eruitzagen. Bij Fase 1 met 130 man hutjemutje naast elkaar in stapelbedden.

We splitsten als mannen en vrouwen op na de rondleiding.

Wij vrouwen gingen naar het vrouwengedeelte. Ik vond het gaaf om te zien hoeveel vrouwen Jezus al kennen. Een uit onze groep heeft haar getuigenis gedeeld en zo ook een vrouw uit de kliniek. We hebben gezongen met elkaar in het Nederlands en zij in het Portugees. De vrouwen wilde graag horen hoe wij ‘Glorie aan God’ zeggen.

Het was zo’n mooie middag vol gezelligheid en Gods aanwezigheid.

Voordat we naar de dienst gingen zijn we nog voor een aantal vrouwen gaan bidden.

En toen begon de dienst… WAUW!! Ik heb nog nooit mensen zo vol enthousiasme, passie en overgave mensen horen zingen. Kippenvel!!

Johan heeft in de dienst zijn getuigenis en die van Brenda gegeven. Hierna hebben vele mannen en vrouwen hun hart aan Jezus mogen geven en werden vervuld met de Heilige Geest. We hebben als groep voor veel mensen kunnen bidden waarbij ze zijn genezen, bevrijding vonden en de liefde van Jezus voelde.

Wat was dit een gave en bijzondere dag! En wat is het fijn om een kind van de Aller Hoogste te zijn. 

Melany

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.