Geschreven door Melany

Geschreven door Melany

13 juni, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

OneMission 4

10 juni Chilldag

Vandaag om 08:30 de aanbidding van Annelyn en de overdenking van Roberto. Dit ging over Psalm 139. Na het eten lekker met elkaar gekletst en gezongen.

Rond 10:30 hebben we een les gekregen over Toewijding; “Wij zijn gered zodat wij verschil kunnen maken zodat wij Zijn licht kunnen laten schijnen. Zijn handen en voeten zijn, Zijn ambassadeurs zijn en namens Hem hier op aarde het Koninkrijk kunnen brengen. Ik ben niet meer van mezelf, ik ben van Hem. Niet mijn wil maar Zijn wil. 

Lees Mattheus 16:25; Het is een bewuste keuze om je leven op het altaar te leggen voor de Heer. Elke dag opnieuw zeggen: ‘Hier ben ik Heer, ik geef mezelf aan U’. Hij is het waard om voor te leven, zoals Hij jou het waard vond om voor te sterven.” Wat een gave les!

Verder hebben we spelletjes gedaan zoals beverbende, 30 seconds en Yatzee. Laat geluncht omdat er enkele souvenirs wilden shoppen. Nog meer gekletst en ’s avonds mega lekker gegeten. Johan heeft een koningsmaaltijd gemaakt met kip piri piri, kip kluiven, verse patat en salade. Wat was het smullen!

11 juni Campagne

Het is 06:00… De wekker gaat. Dacht ik….

Maar het was het alarm dat afging. Jahoor, er is weer iemand ‘te vroeg’ de ontbijtzaal binnen gelopen. Wel een mooie wekker voor iedereen om op te staan, want om 06:45 hadden we een krachtige aanbidding en overdenking over David & Goliath door Tom; Dat wij soldaten in Christus zijn. De ‘reuzen’ die ons in de weg staan moeten we verslaan met Gods woord. Net zoals David Goliath versloeg. Volhardend in de Geest, de waarheid proclamerend en de overwinning vieren over de situatie die we moeten verslaan.

Na de overdenking hadden we een half uur de tijd om ontbijt te maken en te vertrekken naar Sao Paulo. Nadat we aan waren gekomen op het terrein hebben we de vrijwilligers en de vertalers ontmoet. Alle naamlijsten van bezoekers en de polsbandjes werden verdeeld. Door hun ID te laten zien streepte we hun naam van de lijst en kregen ze een polsbandje om voor toegang tot het terrein en later een voedselpakket. Dit bleek te lang te duren en kreeg eenieder een polsbandje. De deuren werden gesloten en we konden beginnen. Brenda had het welkomstwoord en kondigde onze groep al vrij snel aan voor het Dramastuk. Opnieuw werden vele mensen geraakt door het stuk. Daaropvolgend kwam Johan en deelde een krachtige boodschap. Kippenvel!

Er vloeide tranen, vele mensen namen Jezus aan en werden gedoopt met de Heilige Geest. Hierbij hebben we de handen opgelegd, gebeden voor genezing en zegen uitgesproken over hun levens en hun families. Vervolgens zijn we flesjes water uitgaan delen. Ook konden zij bijbels ontvangen. Hiervan zijn er veel uitgedeeld.

Tot slot hebben alle mensen met een polsbandje hun voedselpakket opgehaald en was de Campagne helaas afgelopen. Alles hebben we opgeruimd, ingeladen en zijn we vertrokken om ergens te lunchen.

Bij terugkomst op het project hebben we ‘m gechillt, want we waren kapot!

Voor het avondeten zijn er kip- en hamburgers gehaald.

De dag is afgesloten met een rondvraag hoe de dag en de reis beleefd werd. Met daaropvolgend het vieren van het Heilige Avondmaal. 

Het was een bijzonder gave dag met genezing van pijn in lichamen, blinden konden weer zien en harten werden geraakt. Wat een Groot en Machtig God hebben we!

Lieve groetjes,

Melany

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.