One In Him Foundation

One In Him Foundation

14 april, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

13 april, 2022 l One Mission 3

Hoi allemaal,

Vandaag is onze dag begonnen in het mooie paradijsje bij Johan en Brenda. De dag stond in het teken van rust, stilte en bijkomen van de reis. Na de voorbereidingen van de missietrip en drukte die we in Nederland hebben achtergelaten konden we hier even tot onszelf komen en elkaar beter leren kennen.

We begonnen de dag met aanbidding en overdenking. Anita had een geweldig mooi stuk voorbereid over de Liefde van God. Wat is het heerlijk en een zegen om de dag met z’n allen te beginnen in aanbidding en God te loven, te prijzen en te danken in alle dingen die we ontvangen hebben.

’s Middags hebben we een wandeling gemaakt in de buurt van het project en hebben we de mooie natuur en vogels mogen bewonderen van Sao Paulo. Het is zo geweldig dat wij samen een eenheid in Christus zijn en Zijn liefde en kracht mogen gaan uitdelen aan de bevolking. Een droom die werkelijk wordt, ik zie uit naar de weken die voor ons liggen en wil nogmaals alle sponsors bedanken! Ook dankzij jullie is het mogelijk is dat wij hier met z’n allen staan en het Evangelie mogen verkondigen, de Liefde van God en de voedselpakketten mogen gaan uitdelen.

 We gaan hele mooie weken tegemoet en hebben een geweldig mooi programma. Vandaag hebben we ons dramastukje geoefend over de overspelige vrouw. Zie onze grappige foto! Morgen begint de dag om 7 uur met de aanbidding en daarna gaan we 500 broodjes smeren voor de daklozen en de kleding en de schoenen die we meegenomen hebben aan ze uitdelen. We kijken daar echt naar uit, het zal zeker een mooie, maar ook een indrukwekkende dag worden!

 Groetjes en veel liefs van team Brazilië,
Bianca

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.