One In Him Foundation

One In Him Foundation

14 maart, 2020

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

One Mission

Vandaag onze tweede dag op het One project. Begonnen met een overdenking van Brenda en tosti’s van Johan. Op de planning staat een bezoek aan een afkickkliniek en daarna nog naar de sloppenwijk. Geen idee wat te verwachten.

Geraakt door het welkom dat we kregen, besefte ik hoe belangrijk het is om elkaar te bemoedigen en elkaar lief te hebben met de liefde van Jezus. Voor de eerste keer uitgestapt en verteld over de onvoorwaardelijk liefde van onze God. Machtig mooi en zo gesteund door ons groepje.

Daarna hebben Quincy en Roupen ook nog gesproken en Jaël heeft prachtig gezongen en gitaar gespeeld. Wat een kanjers!!! Ook hebben we voor alle jongens gebeden, en de jongens werden zo aangeraakt.

Machtig om dat met elkaar te mogen doen. Na een heerlijke maaltijd met elkaar gedeeld te hebben naar de sloppenwijk geweest. Wat een indrukken. Echt teveel om op te noemen.

Eén ding overtreft alles, dat als we Jezus volgen, in Zijn voetstappen gaan, gebeuren er wonderen en worden levens voor altijd veranderd. Wat een dag!! Wat een zegen om hier deel van uit te mogen maken.Wees gezegend, om tot zegen te zijn!! 🙏🏻

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.