One In Him Foundation

One In Him Foundation

20 april, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

16-18 april, 2022 l One Mission 3

16 april 2022

Onze dag startte om 06:45 en na het ontbijt vertrokken we al vroeg naar een grote sloppenwijk in Sao Paulo, om daar 1000 voedselpakketten uit te delen die grotendeels van het sponsorgeld van onze groep was betaald. Wauw, alle sponsors hebben dit mogelijk gemaakt door hun financiële bijdrage en wij als missiegroep mochten heel veel gezinnen blij maken. Wat een zegen naar alle kanten. Johan heeft een preek gehouden over de liefde van Jezus, door te vertellen wat Jezus deed toen Hij op aarde rondliep en de farizeeën de overspelige vrouw bij Jezus brachten en wij als groep hebben dit door bibliodrama uitgebeeld en vervolgens vertelde Johan over Zacheüs, die ten onrechte geld stal van zijn eigen mensen. 

Johan deed een oproep aan de mensen om hun leven aan Jezus te geven, er kwamen honderden mensen naar het podium en wij als gebedsteam waren daar, samen met de tolken, om te bidden met deze mensen voor genezing en bevrijding. Ze gingen naar huis in een sfeer van blijheid en onderlinge verdraagzaamheid. God is goed! De reden waarom wij hier in deze sloppenwijk mochten komen is omdat één van de grote bendeleiders zich bekeerd heeft en hiervoor zijn toestemming had gegeven. Deze man heeft zijn wijk schoongemaakt van drugs en alcohol en heeft mede door de One in Him foundation van Johan en Brenda nu een eettent geopend om een nieuw bestaan op te bouwen. Er zal in zijn huis wekelijks bijbelstudie gegeven worden aan de wijkbewoners en de cursisten krijgen na afloop een voedselpakket mee. Wij hebben de locatie gezegend om verder te groeien, zodat het uitvloeit als een olievlek naar andere wijken. Het was een indrukwekkende dag. 

 groeten uit Brazilië, Nel.

17 april 2022
In deze vlog deelt Pieter onze belevenissen van Paaszondag. We bezochten een afkickkliniek en een kerk en zagen mooie dingen gebeuren!

18 april 2022
Vandaag hebben we een rustdag dus tijd om onze slaapzaal en de 2 badkamers schoon te maken en wat kleding te wassen. Bianca had een fijne dagopening met mooie aanbiddingsliederen aan de hand van psalm 47 m.b.t. onze missie hier in Brazilië, daarna gingen we naar buiten in de prachtige natuur hier om te proclameren en aan elkaar profetische woorden door te geven.

De sfeer is erg goed in de groep, daar zijn we heel blij mee, dankbaar voor en er is ook veel humor. Na een heerlijk ontbijt even wat zwemmen of lekker rustig in de zon zitten. Vandaag om 12 uur is Bianca gedoopt in het zwembad door Jantinka en Pieter, Ze was al als baby gedoopt en nu mocht ze zelf de keuze maken om gedoopt te worden door onderdompeling om echt met Christus gestorven en weer opgewekt te zijn. Een belangrijke getuigenis voor de geestelijke machten. Het was een feest voor ons hier om daar getuige van te zijn. We genieten zo van Bianca.

‘ s Middags hebben we met elkaar Bijbelstudie gedaan in het boek Handelingen.  Na vier drukke maar heel bijzondere dagen doet het goed om wat rust te hebben en alle bijzondere dingen te verwerken die we hier bij en met de mensen meemaken. We kijken uit naar onze volgende missies in de sloppenwijken, in het kinderwerk en afkickklinieken en kerk. Johan en Brenda hebben hier een geweldig werk verricht. 

We danken God onze Vader en Jezus Christus Zijn geliefde Zoon en de Heilige Geest.
Hartelijke groeten namens onze hele groep aan iedereen. 
Liefs van Anita


Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.