Geschreven door Bianca

Geschreven door Bianca

21 april, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

20 april, 2022 l One Mission 3

Vanmorgen om 8 uur hadden we ons aanbiddings- en overdenkingsuurtje. Stein had deze voorbereid en heeft ons met zijn gitaarmuziek heerlijk begeleid in lofzang en aanbidding. De overdenking ging over identiteit in Christus, fijn dat weer even uitgelegd wordt wat onze autoriteit in Christus is.

s’ Middags om 14.00 uur zijn we met de bus vertrokken naar de kerk van de verslavingskliniek. We werden hartelijk ontvangen door pastor Erivan. Anita, Christine en Pieter hebben een praatje en getuigenis gehouden voor de mensen in de verslavingskliniek.

De opdracht was dat ze niets mochten voorbereiden, maar ze moesten zich laten leiden door wat de Heilige Geest ze ingaf. Anita hield haar praatje over de liefde van God, Christine over de relatie met God en Pieter een getuigenis over bevrijding. 

De mensen in de kliniek waren diep geraakt en aansluitend na de preek van Johan zijn de meeste ex-verslaafden gedoopt in de Heilige Geest en gezegend.

Daarna hebben ze nog een prachtige aanbidding begeleid op trommels, gitaar, tamboerijn en hebben wij nog een lied in het Nederlands voor hen gezongen. De sfeer was zo warm en liefdevol. 

 Het project van de verslavingskliniek is nog in aanbouw. Ze zijn volop bezig om helemaal zelfvoorzienend te worden o.a. door het verkopen van zelf gemaakte producten zoals kruiden, brood en de verkoop van eieren. Deze producten worden door de mannen zelf verkocht. Hiervan is de helft voor de kliniek en de helft mogen ze zelf houden.

Nadat we bij de pastor en zijn familie koffie, sap en de heerlijke zelfgebakken wortelcake en andere lekkernijen hadden gegeten zijn we voldaan naar de Pizzeria gereden.

Veel liefs missietrip Brazilië, Bianca

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.