One In Him Foundation

One In Him Foundation

20 februari, 2020

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

One Mission

Vanmorgen na de overdenking en het ontbijt weer op pad gegaan met in onze bus 200 broodjes met ham en kaas. En koffie.

Het was heel erg druk op de weg, veel mensen trekken naar een andere plaats om carnaval te vieren. Blij met een goeie chauffeur als Hennie, die ons veilig door de drukte en de hobbelige straatjes manoeuvreert.

Veel auto’s vliegen van links naar rechts langs ons heen, en niet te vergeten de luid toeterende motors die overal vandaan lijken te komen. We hadden een bestemming voor ogen, maar God bracht ons ergens anders.

Door de drukte, was het erg lastig om de locatie te vinden en we reden door een straat waar een groep mannen langs de weg zat. Deze mensen zijn soms dagen op pad , omdat ze gehoord/verwacht hadden hier werk te vinden. Hun laatste centjes aan besteed. En dan is er geen werk. Centjes op, geen geld voor de terugreis, geen plaats om te slapen. En dan….

Dan stopt er ineens een bus in je straat, die in woord en daad Jezus brengt. Eerst een broodje, en te drinken. Daarna het Woord van God. Ons team was nog niet eens allemaal de bus uit of er stond al een lange rij die de mensen zelf gevormd hadden achter de bus. Twee aan twee kwamen zij. Zij kwamen en werden gevoed. 200 broodjes in een tel uitgedeeld. Eén meneer vertelde, er was zoveel onrust in deze straat. Het was niet veilig. En zodra de liefde van onze God gedeeld werd. Boem….onrust weg. Veranderende gezichten. Het raakte me ontzettend. We mochten bidden voor velen. Wij maakten een plan, maar God wilde ons hier hebben.

Johan en Brenda gaan hier volgende week weer heen, en weer, en weer….Omdat God hun daarheen leidt. Daarna geluncht en even onder elkaar geweest.

‘s Avonds een dienst gehad in de gemeente a Bencao waar Hennie een mooi woord deelde uit Numeri, waar Mozes verspieders uitzendt om het land Kanaän te verkennen. Tien van de twaalf mannen zagen alleen de bergen die voor hun stonden, de reuzen. Twee mannen gingen op de belofte van God staan. Hoe ga jij om met de bergen in je leven? Word je bang, loop je weg, of geef je het aan God. In vertrouwen dat geen berg te hoog is voor Hem, Dat hij het is die de overwinning gaat behalen. Altijd. Zijn woorden zijn betrouwbaar. Ook hier weer gebeden voor mensen.

Echt ervaren dat God een ieder van ons gebruikt. Dat je woorden van bemoediging uitspreekt die zo raak zijn. Niet uit ons. Alles uit Hem. Roupen en Johan mochten hun getuigenis geven in een andere gemeente en ook daar was onze God aan het werk en dan gebeuren er machtige dingen.

God is goed!!! Zo mooi om samen met de One in Him Foundation zijn liefde uit te delen.

Gezegende dag gewenst.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.