One In Him Foundation

One In Him Foundation

19 september, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

One Mission

Als ik terugdenk aan de eerste 36 uur van onze reis, word ik er stil van. Zo bijzonder hoe we als groep al zoveel gedeeld hebben met elkaar. De openheid die ik ervaar om ook mijn verhaal te delen en me kwetsbaar op te stellen. Het brengt ons als groep al zoveel dichter bij elkaar en vriendschappen ontstaan. Ik heb mooie verwachtingen uitgesproken en er zijn al bijzondere woorden voor de toekomst over me uitgesproken. Ik vind het geweldig dat God zo in mij persoonlijk aan het werk is en zie dit ook bij de anderen!

We zijn een mooie groep mensen bij elkaar en al in de eerste 8 uur, nog voor we in Brazilië zijn, zijn we al zo verbonden met elkaar en ontstaan er bijzondere vriendschappen.

Na een lange vlucht zijn we eindelijk in São Paulo. Moe, maar blij dat we eindelijk op de bestemming zijn vanwaar we Zijn liefde gaan uitdelen. Maar waar we zeker ook veel gaan ontvangen!

Samen met Johan en Ester heb ik boodschappen gedaan in een dorpje in de buurt. Onderweg en in de supermarkt ging er al een wereld voor me open. Het voor ons chaotische verkeer, de niet afgemaakte huizen, de mensen die hier wonen, zijn allemaal indrukken die ik in me opzuig.

 Ik merk dat ik al blij word als ik winterwortels in de supermarkt mooi opgestapeld zie liggen!

’s Middags heb ik even geslapen, daarna met de groep gewandeld rondom het One Project terrein en genoten van de mooie natuur, de blauwe lucht en de zon die God gecreëerd heeft. Met een aantal hebben we nog een spelletje gedaan waarin we vragen aan elkaar gingen stellen, die mooie, open gesprekken tot gevolg hadden.

Dank U, Vader, dat we al zo’n geweldige start hebben gemaakt! En dan zijn we nog geen 24 uur in Brazilië!

Sheila

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.