Geschreven door Christine

Geschreven door Christine

26 april, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

One Mission 3

24 april
we zijn vroeg vertrokken met de bus naar de kerk waar Christine zou preken en een naburig stadje bij Sao Paulo, St Andrew. We werden ontvangen door een aanbiddingsteam wat voornamelijk bestond uit jonge mensen. Christine preekte over de liefde van Jezus. Hij is de weg naar de Vader. Die liefde is voor iedereen beschikbaar, voor degene die deze liefde wil ontvangen.

Aansluitend deed Johan een oproep om gedoopt te worden in de Heilige Geest, waarop veel mensen naar voren kwamen om deze te ontvangen door handoplegging. (Handelingen 19:6) Daarna een oproep voor mensen die lichamelijke klachten hadden. Johan leerde de mensen in de kerk om voor en met elkaar te bidden omdat voor iedereen die Jezus aanneemt als zijn Heer ook deze gave heeft gekregen en kan gebruiken. 

Het mooie van deze dag was om te weten dat Johan en Brenda in deze regio al 6 jaar bezig zijn om voet aan de grond te krijgen. Na de dienst hebben we kleine pakketjes uitgedeeld zodat de mensen zowel geestelijk als lichamelijk gevoed werden. Onderweg kregen we wederom een heerlijke lunch omdat de reis 4 uur lang duurde heen en teug.

In de avond hadden we bijbelstudie met Johan en Brenda over het thema Woorden hebben kracht en hoe belangrijk het is hetgeen je uitspreekt over jezelf en de ander. Als afsluiting had Stein een grappig groepsspel om de dag compleet te maken.

Om 9 uur gingen we allemaal richting bed.
Een heerlijke dag!

Groetjes Nel

25 april
Vandaag is onze laatste dag in Brazilië. Wat is de tijd gevlogen! We hebben een dag van rust en van evaluatie.Mathilde opent de dag met een mooie samenvatting uit de Bijbel (Lucas 10:17-20 en Psalm 23) van wat we hier geleerd en beleefd hebben: dat wij autoriteit in de Naam van Jezus hebben, maar dat het doel hiervan is om de liefde van God aan anderen te mogen laten zien. We zingen samen hoe goed God is. 

Na het ontbijt kan iedereen zijn gang gaan. De meesten nemen een laatste duik in het zwembad. Het is heel warm vanochtend. Ook hebben we een per een een laatste afrondingsgesprek. Waarin zijn we hier gegroeid? Hebben we doorbraak meegemaakt? Hebben we iets in de begeleiding gemist? Ik denk dat iedereen heel dankbaar is in de wijze waarop we hier gediscipeld zijn geweest. We hebben veel geleerd. En wat een zegen om wat we in 4 jaar Charis Bible College geleerd hebben in de praktijk te brengen! En dat we daarmee de liefde van God aan mensen in nood mochten laten zien.

Johan berekent voor mij dat we in totaal aan 5000 mensen eten voor een paar dagen gegeven hebben. Wat mooi!We zullen deze reis nooit vergeten! Dank U Heer dat U ons hier gebracht heeft! We sluiten de dag met een paar uurtjes in de dichtbijste stad om souvenirs aan te schaffen. Christine

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.