Geschreven door Laura

Geschreven door Laura

6 juni, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

OneMission 4

Wat een prachtige dag was het weer. In de overdenking van de ochtend stonden we stil bij de teksten uit Spreuken 3: Steun op uw eigen inzicht niet. En: Ken Hem in al uw wegen. En we krijgen steeds meer vrijmoedigheid om dat toe te passen en vrucht te dragen. Ook de Bijbelstudie van Johan over de vernieuwing van ons denken krijgt steeds meer gestalte. 

Zoals vandaag in twee sloppenwijken waar het uitspreken Gods beloften van zegen en Zijn liefde voor mensen gedeeld werd d.m.v. gebed. Maar ook door simpelweg een praatje, vriendschap, wat lekkers en een knuffel voor de kinderen, en een uitnodiging voor een event van morgen, waar we ook 130 voedselpakketten zullen uitdelen.

Zo bijzonder om elkaar echt te zien. Twee werelden, zo verschillend, maar beiden gezien en geliefd door God, en dat samen te vieren. Achter de vriendelijke gezichten en lachende kinderen, gaat veel ellende schuil. Geweld en honger. Een druppel op een gloeiende plaat?

Nee, eerder kleine steentjes met een rimpeleffect waar God grote golven van gaat maken.

Echt geweldig om daar samen in te geloven en deel van uit te maken.

En dan even wat anders, wat worden we hier verwend. Johan kan fantastisch koken, en Roberta ook! Als dit zo doorgaat kunnen we heel wat kleding doneren waar we niet meer inpassen. Dus we eten heerlijk en hebben het ook gezellig. We leren ook echt van elkaar.

Ik denk dat ik wel namens ons allemaal kan zeggen: we komen terug als gegroeide, opgebouwde mensen en hadden dit voor geen goud willen missen.

Laura

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.