Geschreven door Kiaya

Geschreven door Kiaya

6 juni, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

OneMission 4

We beginnen de dag met worship en een overdenken van Bartjan. Na het ontbijt zijn we met elkaar voedselpakketten gaan inpakken. Toen alle voedselpakketten ingepakt waren zijn we vertrokken naar de sloppenwijk waar we de dag ervoor bandjes uit hadden gedeeld voor de voedselpakketten.

Eenmaal daar aangekomen zijn we eerst opnieuw een rondje gaan lopen door de sloppenwijk om de mensen die nog geen bandje hadden gekregen, alsnog een bandje te geven. Dit keer waren er veel kinderen aanwezig en opnieuw raakte het mij enorm om te zien hoe de mensen hier leven.

Daarna hebben we gespeeld met de kinderen van deze sloppenwijk. Er waren springkussens geregeld, we hebben met de kinderen touwtje gesprongen en ook konden ze genieten van een suikerspin en een zakje popcorn. Fantastisch om te zien hoe de kinderen, maar ook de volwassenen, hiervan genieten en de grootste lol hebben.

Tom mocht daarna kort het Evangelie delen en deed een oproep voor mensen die hun leven nog niet aan Jezus hebben gegeven. We mochten voor de mensen bidden en zij ontvingen genezing, bevrijding of we spraken een zegen over hen uit.

Vervolgens hebben we de mensen mogen zegenen met een voedselpakket. Het is zo mooi om te zien hoe dankbaar deze mensen zijn met een pakket waarvan ze weer een paar dagen kunnen eten.

Toen elk gezin een pakket had ontvangen, hadden we nog 11 voedselpakketten over. Met deze voedselpakketten zijn we naar een groepje verslaafden gereden die ergens buiten een wijk leven met elkaar. Wat is het schrijnend om te zien hoe deze mensen leven in hutjes tussen het vuil.

Het bijzondere is dat er precies 11 mensen daar leefden. We deelden de voedselpakketten en flesjes water uit en het was prachtig om te zien dat deze mensen gelijk alles met elkaar gingen verdelen. Ook voor deze mensen mochten we bidden en een zegen over hen uitspreken.

Hierna zijn we teruggegaan naar huis en had iedereen even een momentje voor zichzelf. Vervolgens hebben we met elkaar de dag besproken en afgesloten.
Het was weer een hele mooie dag waarop we zoveel mensen tot zegen hebben mogen zijn!

Kiaya

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.