Geschreven door Roberto

Geschreven door Roberto

10 juni, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

OneMission 4

Goede morgen lieve mensen,
Ik schrijf een stukje wat we de afgelopen dagen gedaan hebben. Zodat jullie een idee hebben hoe het hier is. 

Vandaag gaan we naar een berg waar we een studie gaan volgen over profetie. En als ik jullie kon vertellen waar we nu zijn en wat we nu voor uitzicht hebben. Dat is met 1 woord niet te beschrijven. Je hebt uitzicht over hele stad in de verte. En veel groen om ons heen op weg naar boven. 
Profetie: Wat is het? Kan ik het ook? En hoe pas je het toe. Onze eerste les was schrijf op een stukje papier wat er bij je op komt. Het kan een bemoediging zijn. Het kan een tekening zijn. Of het kan dat het een woord is voor een persoon is. 

Eigenlijk kunnen we het allemaal. Bedenk hoe God tegen ons zou spreken. Denk aan bemoedigen. Wat zou hij dan tegen je zeggen. Dit is in het kort hoe het moet. Daarna zijn we naar een restaurant gegaan . Dit keer een Pizzeria. Ook hier hebben we weer heerlijk gegeten. Ik moet nu afsluiten morgen weer vroeg op!

Goede morgen lieve mensen,
07:00 De vrouwen gingen alleen op pad. Naar een afkickkliniek. Wij mannen zijn daar al een keer eerder geweest. Deze keer gingen we niet mee. De mannen mochten uitslapen. Natuurlijk niet echt uit slapen. Want we waren er al vroeg uit. Voor stille tijd. En voor de bijbel lezen. We moeten uit de bijbel lezen het hoofdstuk Handelingen. Momenteel ben ik bij hoofdstuk 14 12:45 gingen we op pad. Naar de mannen afkickkliniek. Daar werden we hartelijk ontvangen door Paul (pastoor)

Van ons hebben 3 mensen hun getuigenis gedeeld. 7 mannen hebben Jezus aangenomen Gedoopt in de Heilige Geest en gedoopt in het zwembad. Wat een bijzondere ervaring was dat. We hadden van ons viertjes geen van alle iemand eerder gedoopt. Behalve natuurlijk Johan. 

Daarna hebben we nog voor genezing gebeden en voor de mensen zelf. 17:00 zijn we vertrokken naar Attjeba Daar hebben we in een restaurant gegeten waar je met een mandje kon langs gaan bij de koelingen om je keuze te maken. Wat je gegrild wilde hebben. Wat een koningsmaaltijd was dat. Daarna zijn we naar huis gegaan. Bij thuis komst hebben we een na gesprek hoe we de dag hadden beleefd. Daarna nog oefenen voor een musical voor woensdag in de kerk. 

En toen heerlijk mijn bed in. Wat een gezegende dag was dat. Met veel wonderen en genezingen. 
Roberto

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.