Geschreven door Job

Geschreven door Job

19 oktober, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Het avontuur begint!

Vandaag begonnen we ons One Mission avontuur met een geweldige tijd van aanbidding. De aanbiddingsliederen gingen niet over God en hoe goed Hij wel niet is. Het waren aanbiddingsliederen rechtstreeks tot Hem van hart tot hart, Zijn naam aanbidden en Hem groot maken.

Dirk, een deelnemer, wilde zich graag laten dopen en waar water is kan gedoopt worden. Johan en Brenda sprongen het koude water in en doopte Dirk. Gelijk werd hij gedoopt in de Heilige Geest.

Na deze geweldige start kregen wij een rondleiding over het One Mission project. Het is aan het groeien en bloeien. Ik spreek Gods zegen uit over het project dat nog vele mensen vrijgezet gaan worden en dat vele gaan ontdekken hoe God door de handen en voeten van de deelnemers werkt.

Nadat we het project hadden gezien gingen we een berg in de nabije omgeving op. Hier daagde Johan ons uit om te gaan proclameren voor de komende 2 weken en ging als volgt:

  • Ziekte zal wijken in Jezus naam;
  • Demonen zullen wijken in Jezus naam;
  • Er zal genezing zijn over alles wat gebroken is etc. etc.

Ik geloof dat het ook was om ons vrij te gaan zetten voor de werken die God door ons heen gaat goed de komende twee weken.

We kwamen terug op het project waar we informatie kregen over de plannen voor de komende week. Hierna gingen we ons aan elkaar voorstellen. Wat was het geweldig om alle bekeringsverhalen te horen van de mensen en door welke barrières ze zijn gegaan. Door alles heen zie je hoe Jezus het antwoord is.

Ik geloof dat we de aankomende twee weken tot zegen zullen zijn, maar ook zeker genezing zullen ontvangen over alles wat gebroken is.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.