One In Him Foundation

One In Him Foundation

19 september, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

One Mission

Het is een zegen om tot zegen te zijn.

Om te beginnen hebben we vandaag een fantastische dag gehad. De dag begon zoals alle andere dagen alweer vroeg met een gezamenlijke overdenking en ontbijt.

Om 9:00 uur vertrokken we met zijn allen naar de favella om de voorbereidingen te treffen voor het Kerstfeest.

Na een stroeve start was alles precies op tijd klaar voor een geweldig kinderfeest. Er was een springkussen, een trampoline, een rodeo stier en een zeepvoetbalbaan.

Maar de mooiste attractie voor de kinderen was de liefde, aandacht en knuffels die we kwamen uitdelen. Er is een enorme nood en wat is het mooi om daarin te kunnen voorzien. De bewogenheid van God voor deze mensen was voelbaar aanwezig. De kinderen genoten met volle teugen van de attracties, de hotdogs, maar vooral de liefde en aandacht die wij ze konden geven. Meerdere ouders kwamen ons bedanken en zegenen.

We hebben ongeveer 170 polaroidfoto’s uitgedeeld en dat zorgde zelfs bij de stoerste tieners voor een mooi glimlach en een duim in de lucht. Wat een mooi idee van Melody.

Na het kinderfeest op volle kracht aan de slag met het eten voor 500 mensen. Onze Braziliaanse vrienden hebben ongeveer een hele dag in de keuken gestaan om te koken. Johan had 150 heerlijke kippen gekocht. We hebben zoveel mensen kunnen zegenen, en weer vanuit die liefde en weer zo veel dankbaarheid. Alle eer aan Hem.

Omdat er over was en we de mogelijkheid kregen om dit buiten de wijk te gaan uitdelen, zijn we met het eten in de auto’s vertrokken de straat op om het eten uit te delen aan de daklozen. Wat een dankbaarheid krijg je van deze mensen! We komen een gezin tegen dat wel in de sloppenwijken woont, alleen geen voedsel deze avond had, is de straat op gegaan om te kijken of er te eten was. En wat een zegen dat wij hen tegen mochten komen en hen eten konden geven zodat ook zij met een volle maag naar huis konden gaan!

Teruggereden om het laatste voedsel te geven aan mensen binnen de sloppenwijken die weten waar de nood hoog is en wie er graag eten wil.

Met de laatste energie zingend naar huis gereden, om uitgeput maar voldaan rond een uur of 3 in bed te stappen.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.