Geschreven door Aline

Geschreven door Aline

30 oktober, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Thuiskomen

Wat is het fijne als je weer thuis komt van een verweg intense (missie)reis, helemaal tot jezelf komen, bij de geliefde mensen dat je kent, de omgeving dat je kent.

Toen we naar de kindertehuis gingen, kon ik de verdriet voelen in de ogen van de kinderen, ze zijn hun thuis kwijt geraakt en dat gaat gepaard met veel pijn. Maar toch heeft God ook een plan voor hun leven. Vreugde en liefde hebben we mogen zaaieen. Lekker gespeelt met de kinderen, gebasketball met de pubers. Ineense zag je die gezicht stralen.

Met Anouk ging ik even kletsen bij de tienermeisje. We vroegen of ze het hier fijn vonden of ze blij waren? Met een niet te enthusiast blik en hoog beweging van de schoulders konden we de gevoelens van de tienermeisjes vertalen: Tja het is niet slecht maar het is niet thuis. Zelf ben ik ook opgegrooied met veel onzekerheden en een moeilijk thuis situatie maar ik heb uiteindelijk mijn thuis kunnen vinden bij Jesus, Hij heeft langzaam mijn leven herselt. Vooral de gemist liefde heb ik bij Jesus kunnen vinden. Bij “Lar feliz” krijgen deze kinderen de kans om Jesus te leren kennen. Dat is de beste geschenkt wat je kan geven, de onvoorwaardelijk liefde van de Vader. Nee, hun situatie is niet makkelijk maar ik weet als geen ander in Jesus is alles mogelijk, ook voor deze kinderen. Hij is de hoop, de weg naar herstel, naar een leven volle van vrede, vreugde en overvloed. Wat ben ik dankbaar dat we bij de kinderen de liefde van Jesus hebben mogen delen.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.