One In Him Foundation

One In Him Foundation

29 december, 2017

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

29 december 2017 – Voedselpakketten uitdelen!

De afgelopen dagen vliegen voorbij.

Gisteren waren we bij de oorspronkelijke bewoners van Brazilië en vandaag waren we pakketjes gaan bezorgen in de sloppenwijken.

Laten we even terugblikken op afgelopen vrijdag.

De dag begon zoals altijd met een overdenking, vervolgens een goed ontbijt en dan op stap. We gingen naar de Indianen.  Ze wonen in kleine gemeenschappen in bepaalde complexen door Brazilië heen.

We gingen daar heen met als doel om Gods liefde te delen. We waren voorbereid met voedselpakketten en het woord van God. Na enige tijd rijden kwamen we op het complex en werd ik met stomheid geslagen bij het zien van de leefomstandigheden van deze mensen.

Ze leven in verpauperde huizen, een onhygiënische samenstelling, zonder enige zelfrespect en enorme armoede.

Door de geschiedenis heen zijn de Indianen door heel Amerika hun land kwijtgeraakt, en hebben ze in Brazilië bijna geen bestaansrecht. Ze willen graag leven volgens eigen tradities en cultuur die ze eeuwenlang hebben proberen te behouden. Ze willen terug naar het wild en weg van de huidige samenleving.

Echter krijgen ze dit moeilijk voor elkaar.

Wij van de One In Him Foundation kwamen met goede hoop om ze te bedienen met de liefde van God. Helaas mocht dit niet blijken. Het opperhoofd van het complex wou hier niks van weten en was alleen bereid het eten te ontvangen.

We kwamen snel tot de conclusie dat we ons bezig moesten houden op de plaatsen van God, en vooral waar God bezig is deuren te openen en dat is in de sloppenwijken.

Zaterdag hebben we dit gedaan. We gingen op stap langs huizen met voedselpakketten en gebed.

En Woow, wat was God machtig aanwezig.

Vele mensen gaven hun hart aan onze Heer, werden genezen van ziektes, verdriet en pijn.  Maar bovenal kregen ze het besef dat God van ze houdt en ze niet vergeten is.

Er is hoop in de sloppenwijken van São Paulo omdat wij vanuit de One In Him Foundation Gods liefde handen en voeten geven op de plaatsen waar het nodig is!!

Wat een voorrecht om dit te mogen doen!!

God is goed!!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.